Dilek Dündar ile Ahmet Hakan arasında 'tüydü' polemiği

Ahmet Hakan, Can Dündar için 'Nobel tüyme ödülü versinler' demişti.

Google Haberlere Abone ol
Dilek Dündar ile Ahmet Hakan arasında 'tüydü' polemiği

Can Dündar'ın Nobel Barış Ödülü'ne aday gösterilmesinin ardından, Hürriyet yazarı Ahmet Hakan köşesinde "Bence Can Dündar... Nobel’in 'Arkadaşlarını burada bırakıp yurtdışına tüyme' ödülüne aday gösterilmelidir.", diye yazmıştı. Hakan, bu yazı tepki gösteren Can Dündar'ın eşi Dilek Dündar'ın kendisine yolladığı tepki mesajını da, bugünkü köşesinde paylaştı.



Ahmet HAKAN / HÜRRİYET



Dilek Dündar'ın mesajı



CAN Dündar’ın eşi Dilek Dündar’dan sitem dolu bir mesaj aldım.



Aynen yayınlıyorum:

*

“Yazınızı üzüntü duyarak okudum. Keşke Can’a yapılan haksızlıkları, öldürme teşebbüsünü, benim pasaportuma el konulmasını, 1.5 yıldır ne oğlumu ne eşimi görebildiğimin ucuzluğunu dile getirebilseydiniz. Can ‘tüymedi’, yurtdışındaydı. Bu kararında en büyük destekçisi bendim. Lüzumsuz yere Silivri’de olmasın diye. Oralarda eziyet çeken gazetecilerin sesi olsun diye. Keşke siz de buralarda onların sesi olabilseniz. Adliye saraylarında desteğe gelenlerin içinde sizi de görebilseydim. Yapılan haksızlıkları görmeyip ‘tüydü’ yakıştırması... Çok ucuz olmuş. Genelde yorum yazmam ama ağrıma gitti. Yazayım istedim.”

*

DİLEK DÜNDAR’A NOT:  Sizin bende krediniz vardır.  O yüzden ne söyleseniz başım gözüm üstünedir. Fakat “Eziyet çeken gazetecileri savunmadın” diyerek bana yaptığınız haksızlık, benim eşiniz Can Dündar’a yaptığım haksızlıktan bile daha fazla.



Yazının devamını okumak için TIKLAYIN



Dilek Dündar ile Ahmet Hakan arasında 'tüydü' polemiği


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin