Dilara Başaran kimdir. MasterChef All Star 2023 Dilara Başaran kaç yaşında ve nereli. Dilara Başaran evli mi?

Dilara Başaran MasterChef All Star 2023 ile ekranlarda yerini aldı. MasterChef'in 2021 sezonuyla tanınan Dilara Başaran başarılı tabaklar çıkarıyordu. Peki Dilara Başaran kimdir? MasterChef All Star 2023 Dilara Başaran kaç yaşında ve nereli? Dilara Başaran evli mi? İşte MasterChef All Star 2023 Dilara Başaran hakkında detaylar.

Google Haberlere Abone ol
Dilara Başaran kimdir. MasterChef All Star 2023 Dilara Başaran kaç yaşında ve nereli. Dilara Başaran evli mi?

Dilara Başaran MasterChef macerasına MasterChef All Star 2023 ile devam ediyor. MasterChef 2021 sezonunda iletişimi ve mutfaktaki yetenekleriyle ön plana çıkan Dilara Başaran programı beşinci olarak tamamlamıştı. 

MasterChef All Star 2023'te de iddialı olduğunu gösteren Dilara Başaran, "Bu sezon çok konuşmayacağım ama öyle tabaklar yapacağım ki benim yerime konuşacak" dedi. Dilara Başarak MasterChef'in 28 Haziran 2023 Çarşamba akşamında yayınlanan yeni bölümünde ana kadroya giren 14. yarışmacı oldu.

Peki Dilara Başaran kimdir? MasterChef All Star 2023 Dilara Başaran kaç yaşında ve nereli? Dilara Başaran evli mi? İşte MasterChef All Star 2023 Dilara Başaran hakkında detaylar.

MASTERCHEF DİLARA BAŞARAN KİMDİR?

Dilara Başaran aslen Tekirdağlıdır. 26 yaşındaki Dilara Başaran turizm lisesinde eğitim alırken staj yapmaya başladı ve mutfağa ilgisini bu dönemde fark etti.

Yaklaşık 7-8 senedir yemek sektöründe çalışan Dilara Başaran iyi seviyede İngilizce, başlangıç seviyesinde Arapça biliyor.

DİLARA BAŞARAN EVLİ Mİ?

Başaran'ın bekar olduğu bilinmektedir.

DİLARA BAŞARAN INSTAGRAM HESABI NE?

Instagram'da 'dilarabasarann' kullanıcı adıyla paylaşım yapan Dilara Başaran'ın 100 bini aşkın takipçisi bulunuyor. Günlük hayatından kareleri de Instagram'dan paylaşan Başaran genellikle tatlı, tuzlu, ana öğün yemek tariflerini video çekerek takipçileriyle paylaşıyor. Sosyal medyada tam bir fenomen haline gelen Başaran'ın yemek videolarını yüz binlerce kişi izliyor.

MASTERCHEF ALL STAR 3. GRUP YARIŞMACILARI KİMLER?

MasterChef All Star'da 3. grup yarışmacıları belli oldu. Sevilen lezzet programının üçüncü grurubda MasterChef 2020 - 2021 yarışmacıları yer alıyor. MasterChef'in 3. grup ana kadro seçmelerine Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın yanında Murat Bozok eşlik ediyor. İşte MasterChef All Star 2023'ün üçüncü grup yarışmacıları isimleri;

Sergen Özen

Araz Aknam

Ateş Durukan

Azize Polat

Burcu Önal 

Mert Yılmaz

Dilara Başaran

Hamza Mercimek

Rabia Nur

Milhan Erdem

Tunahan Ak

 

Emre Büber

Görkem Demiral

İbrahim Cingözler

Fatma Polat

Tahsin Küçük

Pelin Zaman

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin