Dilan Polat'tan sonra gözler ona çevrilmişti. Aymira Koçaklı insanlara hakaret etti: Kudurun köpekler

Dilan Polat'ın tutuklanması gözlerin sosyal medya fenomenlerine çevrilmesine neden oldu. Sosyal medya fenomeni ve güzellik merkezi sahibi Aymira Koçaklı, her ay beş yeni şubeyi nasıl açtığını ve nasıl patronluk yaptığını yayınladığı bir videoda anlattı. Ve resmen hakaretler yağdırdı.

Google Haberlere Abone ol
Dilan Polat'tan sonra gözler ona çevrilmişti. Aymira Koçaklı insanlara hakaret etti: Kudurun köpekler

Pek çok sosyal medya fenomeni gibi "güzellik merkez"leri açan Aymira Koçaklı, yeni şubelerini nasıl açtığını ve patronluk yaparken dikkat ettiği hususları bir video ile takipçilerine anlattı.

"İNCELENSİN ARKADAŞLAR"

Son dönemde Dilan ve Engin Polat'ın tutuklandığı ve diğer fenomenler hakkındaki söylentiler sebebiyle sosyal medya kullanıcıları Aymira Koçaklı'nın da incelenmesini talep etti. Koçaklı sosyal medya hesabından bu taleplere cevap olarak yeni bir video paylaştı.

"MASAK beni araştırsın, tertemiz bir ticaret yapıyorum."

"KUDURMUŞ KÖPEKLER, KUDURUN"

Daha önce ticaretine olan güveninden söz eden ve incelenmekte bir beis görmeyen Koçaklı, bu sefer kendisinden şüphelenenlere sert çıktı.

"Siz kudurdukça ben yükseliyorum..."

AYMİRA KOÇAKLI KAÇ YAŞINDA?

Doğum tarihi 5 Ekim 1998 olan Aymira Koçaklı, 25 yaşındadır.

AYMİRA KOÇAKLI KİMDİR?

TikTok fenomeni Aymira Koçaklı, başlarda Roman ağzı ile konuştuğu videolarla sosyal medyanın ilgisi çekmişti. Anne ve babasının kendisinden habersiz yemeğe çıktığını görüp onlardan şaka yollu para istediği videosu ile sosyal medyada tanınan ve çok sayıda takipçiye ulaşan Koçaklı, daha sonra güzellik merkezleri açtı.

AYMİRA KOÇAKLI'NIN BABASI KİMDİR?

"Aymira Koçaklı Güzellik Merkezi"nin esas kurucusu ve sahibi aslında Aymira Koçaklı'nın babası Murat Koçaklı'dır. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin