Dilan Polat'tan kara para akladığı iddialarına cevap! Dilan Polat kimdir?

Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın para akladıkları iddiasına sosyal medya hesaplarından, “kara para aklıyor” diyerek cevap verdi.

Google Haberlere Abone ol
Dilan Polat'tan kara para akladığı iddialarına cevap! Dilan Polat kimdir?

Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın para akladıkları iddiasına sosyal medya hesaplarından, “kara para aklıyor” diyerek cevap verdi.

Dilan-Engin Polat çifti, haklarında çıkan kara para aklama iddialarına çok sert çıktı. 

Dilan Polat parasının kaynağını merak edenler için Armağan Çağlayan'ın programında,

"130 tane şubem var, önlerinde kuyruk oluyor. Bir ayda bir milyon adet kozmetik ürün satan insan çok iyi paralar kazanmıyor mudur?" sözleriyle açıklamıştı.

Geçtiğimiz günlerde Dilan-Engin Polat çiftinin mafyayla başının derde girdiği iddia edilmiş, sahibi oldukları güzellik merkezini arayarak tehditle 500 bin TL isteyen kişiyi savcılığa şikayet ettikleri ortaya çıkmıştı.

Bu iddiaların hemen ardından çift hakkında 'kara para aklama' iddiaları ortaya atıldı. Engin Polat hem de Dilan Polat konuyla ilgili uzun bir açıklama paylaştı.

Polat, "Biri parayı farklı işletse, çalsa çırpsa bir anda patlamıyor mu? Biz 6 yıldır kan revan, alın teri bu merdivenleri çıktık. 130 şubem var, ayda 1 milyon adet ürün satıyorum. Başkaları sadece link paylaşarak lüks arabalara biniyor. Ülkeme yatırım yapıyorum. Biz ülkemizi seviyoruz" ifadelerini kullandı.

Dilan Polat'tan kara para akladığı iddialarına cevap! Dilan Polat kimdir? - Resim : 2

Engin Polat'ın paylaşımı ise şöyle: 

Dilan Polat'tan kara para akladığı iddialarına cevap! Dilan Polat kimdir? - Resim : 3

DİLAN POLAT KİMDİR?

Dilan Polat, 21 Temmuz 1990 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Genç yaşta annesini kaybeden Polat, bir süre teyzeleri tarafından büyütüldü. İş hayatına doğum fotoğrafçılığı ile başladı ve pek çok ünlü ismin fotoğrafçılığını yaptı. Bu işi sonlandıran Polat, ablası ile birlikte güzellik merkezi açtı ve büyük başarı yakaladı. Şimdilerde iş insanlığının yanında fenomenlik yapan ünlü ismin Engin isminde bir eşi ve iki çocuğu var.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin