Dilan Polat'ın yakın arkadaşı Eylül Öztürk hakkında soruşturma başlatıldı. Eylül Öztürk: Ama ben zaten yurt dışındayım

Dilan Polat'ın "Şampiyonlar Ligi" notuyla paylaştığı fotoğraftaki tüm fenomenler hakkında soruşturma başlatıldı ve hepsine yurt dışı çıkış yasağı konuldu. Fakat zaten ABD'de yaşayan Eylül Öztürk bu soruşturma hakkında, "Ben zaten yurt dışındayım" yorumunu yaptı. Öztürk daha sonra yayınladığı videoda "Pasaportum askıya alınmış" ifadesini kullandı. Hukukçular bu açıklamaya tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Dilan Polat'ın yakın arkadaşı Eylül Öztürk hakkında soruşturma başlatıldı. Eylül Öztürk: Ama ben zaten yurt dışındayım

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla geçtiğimiz haftalarda tutuklanan Dilan ve Engin Polat'ın ardından gözler benzer yükselişlerle servet sahibi olan diğer sosyal medya fenomenlerine çevrilmişti.

Bunlardan biri de  bir süre önce ailesiyle beraber Amerika'ya taşınan fenomen Eylül Öztürk'tü.

Bir dönem Dilan Polat'la çok sıkı fıkı olduğu bilinen Eylül Öztürk'ün Dilan Polat'la türlü türlü kareleri ortaya çıkınca o da mercek altına alınan isimlerden biri haline geldi.

Önce Takvim haberine göre Dilan Polat'ın tutuklanmasının ardından ABD'deki evlerinin tapusunu eski ev sahibine devrettiği iddia edilmişti.

Ayrıca Öztürk'ün ABD'de 11 evi, eşinin de Rolls-Royce marka bir arabası olduğu, Miami ve Florida'daki milyon dolarlık villalarını da eski ev sahibinin üzerine yaptırdığı iddialar arasındaydı.

Sonra Show Haber'de de Eylül Öztürk'le ilgili farklı iddialar ortaya atıldı. Show Haber muhabiri, "Çiftin Amerika’ya giderken 144 milyon TL götürdüğü iddiası var. Çıkan haberler sonrasında aldığı 11 daireyi akrabaların üzerine geçirdiği söyleniyor" demişti.

Bir süre sessizliğini koruyan Eylül Öztürk'ten kısa süre içerisinde bir açıklama gelmişti. Eylül Öztürk, önce "Açıklama yapsam kale alacak mısınız ki?" diyerek sitem etti.

Ve 'Yalanın sınırı yok anlatabiliyor muyum? Başına 'iddiaya göre yaz, devamına istediğin her şeyi yazabilirsin. Hangi birine cevap vereyim?' açıklamasında bulunarak iddiaları yalanladı.

Dün ise Dilan Polat'ın Şampiyonlar Ligi" notuyla paylaştığı fotoğraftaki tüm fenomenler hakkında soruşturma başlatıldı. Hepsi için yurt dışına çıkış yasağı getirildi. 

Dilan Polat'ın yakın arkadaşı Eylül Öztürk hakkında soruşturma başlatıldı. Eylül Öztürk: Ama ben zaten yurt dışındayım

Murat Ağırel'in paylaşımıyla kendisine yurt dışı yasağı getirildiğini öğrenen Eylül Öztürk, yaşananlara tepki gösterdi.

Soruşturmaya dahil edilmekten memnun olduğunu dile getiren Eylül Öztürk, "Ama ben zaten yurt dışındayım, o nasıl olacak anlamadım. Bunu avukatıma sorayım ben" dedi.

Dilan Polat'ın yakın arkadaşı Eylül Öztürk hakkında soruşturma başlatıldı. Eylül Öztürk: Ama ben zaten yurt dışındayım - Resim : 2

Ardından, şu an içinde bulunduğu durumun çok büyük bir sınav olduğunu söyledi ve "Bu yara bende hiç geçmeyecek. Yaşamayan anlamaz" ifadelerini kullandı.

Dilan Polat'ın yakın arkadaşı Eylül Öztürk hakkında soruşturma başlatıldı. Eylül Öztürk: Ama ben zaten yurt dışındayım - Resim : 3

PASAPORTUM ASKIYA ALINDI

Eylül Öztürk daha yayınladığı videoda "Pasaportum askıya alınmış" dedi. Öztürk'ün bu açıklamaları sosyal medyada hukukçuların tepkisini çekti.

Avukatlar peş peşe yaptıkları yorumlarda pasaportun askıya alınması gibi bir işlemin olmadığını, yurt dışına çıktığı gibi yurda da gelebileceğini ama Öztürk'ün yurda gelip ifade verdikten sonra hakkındaki karar kaldırılana kadar yurt dışına çıkamayacaklarını belirttiler. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin