Dilan Polat'ın ardından gözler ona çevrilmişti: 'Şulemsi'den kafa karıştıran paylaşım

Dilan Polat'ın yakın arkadaşlarından biri olan sosyal medya fenomeni Şulemsi, son paylaşımıyla gündem oldu. Önce kocasının kendini aldattığını söyleyen Şulemsi sonra romantik bir paylaşım yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Dilan Polat'ın ardından gözler ona çevrilmişti: 'Şulemsi'den  kafa karıştıran paylaşım

Şulemsi takma adıyla sosyal medyada üne kavuşan Şule Kayatürk, aldatma iddiasıyla gündem oldu. Aldatma videosu çok konuşulan Şulemsi'nin bu açıklama ardından yaptığı romantik paylaşım ise soru işaretlerine neden oldu.

Şulemsi takma adıyla sosyal medyada üne kavuşan Şule Kayatürk'ün eşi Yasin Türk ile yollarını ayırma kararı aldığı iddiası bir süredir gündemdeydi. Kayatürk'ün, "Sizinle böyle bir haberi paylaşmak istemezdim kocam beni aldatıyor." paylaşımı iddiaları güçlendirmişti.

Dilan Polat'ın ardından gözler ona çevrilmişti: 'Şulemsi'den  kafa karıştıran paylaşım

Aldatma videosu ardından yeni bir paylaşım yapan Şulemsi'nin Melike Şahin'in "Kilitli kapılar açılsa" şarkısıyla yayımladığı video ise kafaları karıştırdı.

Dilan Polat'ın ardından gözler ona çevrilmişti: 'Şulemsi'den  kafa karıştıran paylaşım - Resim : 2

Güzellik merkezleri üzerinden kara para aklandığı iddialarının ardından güzellik merkezi sahibi influencerlar mercek altına alınmış, gözler Şulemsi ve eşi Yasin Türk'e çevrilmişti.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin