Dilan Polat ve Engin Polat gözaltında! İşte Polat ailesiyle ilgili detaylar! tv100 muhabiri Devrim Tosunoğlu: 800 sayfalık dosya ele geçirildi

Dilan Polat ve Engin Polat gözaltına alındı. Onlarla birlikte 17 kişi şüpheli de gözaltında. MASAK'ın devreye girdiği soruşturmada son detayları tv100 Muhabiri Devrim Tosunoğlu anlattı.

Google Haberlere Abone ol
Dilan Polat ve Engin Polat gözaltında! İşte Polat ailesiyle ilgili detaylar! tv100 muhabiri Devrim Tosunoğlu: 800 sayfalık dosya ele geçirildi

İstanbul’da düzenlenen operasyonda gözaltına alınan Engin Polat, eşi Dilan Polat ve aile üyeleri Sıla Doğu ile Kürşat Polat’ın yanı sıra muhasebecileri Beyza Ekici, mali işlerine bakan Ahmet Gün ve bazı çalışanları sağlık kontrollerinin ardından ifadeleri alınmak üzere Vatan Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Polat çiftinin de yer aldığı şüphelilerle ilgili Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) tarafından ön inceleme raporu hazırlandı.

ÇEKMEKÖY'DE YAKALANDILAR

Dilan Polat, eşi Engin Polat ve kız kardeşi Sıla Doğu’nun Çekmeköy’de bir evde yakalandığını aktaran tv100 muhabiri Devrim Tosunoğlu, “Aile fertlerine yurtdışı çıkışı yasağı kondu. Ardından da geçtiğimiz haftalarda Polat ailesinin 21 şirketine el konulmak için arama kararı alındı. Oradaki suç unsurlarına el konuldu” dedi.

KAÇMA ŞÜPHELERİ VARDI! 1 HAFTADA 2-3 KEZ ADRES DEĞİŞTİRDİLER

Devrim Tosunoğlu, Polat çiftini sahte fatura kestiğinin tespit edildiğini ifade ederek, “Son aşamada gözaltı kararı verildi. Ekipler, çiftin kaçma ihtimaline karşı takipteydi. Son bir haftada 2-3 adres değiştirdikleri tespit edildi. İzlerini kaybettirme amacındaydılar” ifadelerini kullandı. Tosunoğlu, ayrıca Dilan Polat’ın evinde 80 sayfalık bir dosya ele geçirildiği aktardı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin