Dilan Polat konuşmaya başladı. Yeni açıklama geldi: Türk yargısı er geç adaleti tesis edecek

Haklarında soruşturma başlatılan ve Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) tarafından başlatılan incelemenin ardından tüm mal varlıklarına el konulan Dilan Polat ve Engin Polat çifti, günler süren sessizliğini dün bozmuştu. Dilan Polat'tan bugün yeni bir açıklama geldi.

Google Haberlere Abone ol
Dilan Polat konuşmaya başladı. Yeni açıklama geldi: Türk yargısı er geç adaleti tesis edecek

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen ve hakkındaki iddiaların ardından MASAK tarafından yapılan inceleme sonrasında Dilan Polat ve Engin Polat'ın tüm mal varlıklarına el konulmuştu.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca Polat çiftine ait 15 şirkette arama yapılması yönünde karar çıkarılmıştı. Savcılık, Dilan Polat ve Engin Polat'ın şirketlerine ait olan 22 milyon 372 bin liraya el konulmasını talep etmişti. Talebi değerlendiren 8. Sulh Ceza Hâkimliği, 22 Milyon 372 bin liraya el konulmasına karar vermişti.

Haklarında yurt dışı yasağı ve adli kontrol tedbiri verilen Polat çitfi, bu süreçte sosyal medya hesaplarını kapatmıştı. Gösterişli hayatlarını sosyal medyadan sıklıkla paylaşan, ancak bu süreçte hesapları kapatarak sessizliğe bürünen çiftten, günler sonra açıklama geldi. Instagram hesabını açan Dilan Polat, eşi Engin Polat ile birlikte ortak bir açıklama yapmıştı.

 Bugün Dilan Polat'tan yeni bir açıklama daha geldi.

Sosyal medyasından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı: 

Sosyal medyayı mahkeme kendilerini de savcı hakim görenler Türk yargısının er geç adaleti tesis ettireceğini unutmasınlar.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin