Dilan Polat ifade verdiği esnada baygınlık geçirdi. Sulh ceza hakimliğinde, şüphelilerin ifade işlemleri devam ediyor

Dilan Polat, sulh ceza hakimliğinde ifade verirken baygınlık geçirdi. Olayın ardından Polat koridora çıkarıldı ve sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Sulh ceza hakimliğinde, şüphelilerin ifade işlemleri devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
Dilan Polat ifade verdiği esnada baygınlık geçirdi. Sulh ceza hakimliğinde, şüphelilerin ifade işlemleri devam ediyor

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca, haklarında "Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet" suçlarından soruşturma başlatılan Engin ve Dilan Polat çifti, Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonla gözaltına alındı. Operasyon kapsamında toplam 24 şüpheli yakalanırken, 18 şüphelinin emniyetteki işlemleri tamamlandı. 6 şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Adliyeye sevk edilen 18 şüphelinin ifadeleri yaklaşık 4 saat sürdü. Savcılık ifadelerinin ardında 16 kişi tutuklama talebiyle sulh ceza hakimliğine sevk edildi. Sulh ceza hakimliğinde şüphelilerin ifade işlemleri devam ediyor. Şu ana kadar 7 şüphelinin ifadesi tamamlandı. Engin Polat’ın ifadesi devam ediyor. 

BAYGINLIK GEÇİRDİ

Dilan Polat ifadesi alındığı esnada baygınlık geçirdi. Sulh ceza hakimliğini koridoruna çıkarılan Polat’ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

DİLAN POLAT KİMDİR?

Dilan Polat, 21 Temmuz 1990 tarihinde İstanbul'da doğdu. Hayatına İstanbul'da devam eden Dilan Polat, Engin Polat ile evli ve iki çocuk annesidir. İş hayatına doğum fotoğrafçılığı ile başlamış ve birçok ünlü ismin fotoğrafçılığını yapmıştır. 2017'de Dilan Polat güzellik merkezlerini kullanmıştır. İş hayatının yanı sıra sosyal medya fenomeni olarak da bilinen Dilan Polat, Instagram hesabında 7 milyon takipçiye sahiptir. Polat, geçtiğimiz günlerde "dilanpolat" isimli Instagram hesabını kapatmıştır.

ENGİN POLAT KİMDİR?

Engin Polat, 3 Haziran 1988 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Dilan Polat ile evlidir ve bu evlilikten 2 çocuğu bulunmaktadır. Engin Polat'ın hayatı ile ilgili detaylı bilgi bulunmasa da Polat'ın medikal işinde faaliyet gösteren bir şirketin kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olduğu bilinmektedir.

Kaynak: DHA
Etiketler Polat emniyet ifade
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin