Dilan Polat da kurban olduğum devlet demişti. Benzer açıklama Şulemsi'den geldi: Devletime kurban olsun. Şule Kayatürk kimdir?

Dilan Polat'ın hakkında ortaya çıkan gerçekler ve tutuklanmasının ardından gözler sosyal medyada birdenbire çok zenginleşen insanların üstüne çevrildi. Onlardan biri de kendi giyim firmasından güzellik merkezine kadar pek çok yerin sahibi olan Şulemsi... Şulemsi son yaptığı açıklamada akıllara Dilan Polat'ı getirdi. Dilan Polat da hakkındaki iddialar ilk ortaya atıldığında kendini, "Kurban olduğum devletim" diye savunmuştu.

Google Haberlere Abone ol
Dilan Polat da kurban olduğum devlet demişti. Benzer açıklama Şulemsi'den geldi: Devletime kurban olsun. Şule Kayatürk kimdir?

Dilan Polat, Engin Polat, aileleri ve beraberlerindeki isimlerin dahil olduğu 12 kişinin tutuklanması sonrası sosyal medya fenomenleri gündem oldu.

Son olarak 'Şulemsi' olarak bilinen sosyal medya fenomeni Şule Kayatürk gündeme geldi. Kendi giyim markasından tutun da güzellik salonlarına kadar pek çok işletmeye sahip olan Şule Kayatürk, geçtiğimiz Ramazan'da alkole tövbe eden çalışanlarına altın dağıttığı videoyla dikkat çekmişti.

İddialar üzerine Şule Kayatürk, gizlediği sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Ben her şeyimle dikkat ediyorum ticaretime. Olur da bir açığım varsa bilmeden, devletime kurban olsun" dedi.

Dilan Polat da kurban olduğum devlet demişti. Benzer açıklama Şulemsi'den geldi: Devletime kurban olsun. Şule Kayatürk kimdir?

DİLAN POLAT DA BENZER BİR CÜMLE KURMUŞTU

Dilan Polat hakkındaki iddialar ilk ortaya atıldığında Şulemsiyle benzer şekilde konuşmuş, "Zengin düşmanları bunlar. Bu ülkede devlet var, devletten büyük değilsiniz siz. Devletini, vatanını seven ülkesine aşık insanlarız biz; ülkesine döviz sokan insanlarız biz. Herkes denetleniyor, rahat olun. Sen denetleniyorsan ben yüz denetleniyorum, rahat ol. Sen benim devletimi bu şekilde küçümseyemezsin, devletim herkesi denetler, kurban olduğum devlet. Biz bu devletin vatandaşıyız, buradayız. Hadi bakayım gidin kendinize muhatap bulun bundan sonra" demişti.

ŞULEMSİ OLARAK BİLİNEN ŞULE KAYATÜRK KİMDİR?

Şule Kayatürk, Ankara doğumlu internet fenomenidir. 1.75 boyunda ve oğlak burcu olan Şule Kayatürk, bir dönem 100 kilonun üzerine çıkmış fakat büyük bir zayıflama yaşayarak yaklaşık 54 kiloya düşmüştür.

Şulemsi takma adıyla bilinen Şule Kayatürk, bir dönem eşi Yasin Türk ile yollarını ayırma kararı almıştı.

Daha sonra Umre sırasında eşiyle çektikleri bir fotoğrafı paylaşarak barıştıklarını duyurmuştu.

2013 yılından bu yana aktif olarak sosyal medyada etkin olan Şule Kayatürk, farklı mecralarda da kendine yer edinmiştir.

Makyaj sanatçılığı, sosyal medya etkileyiciliği ve YouTube içerik üreticiliği gibi farklı alanlarda faaliyet gösteren Şule Kayatürk'ün kendi adını taşıyan bir güzellik merkezi bulunmaktadır.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin