Dilan Polat cezaevinde ne kadar para harcayacak? Günde 750 bin lira harcadığını söyleyen Dilan Polat'ın gönderildiği cezaevindeki harcama limiti belli oldu

Aralarında Dilan Polat, Engin Polat ve Sıla Doğu'nun da bulunduğu 12 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Türkiye'nin gündemine çıktığı bir programda "Bazen bir AVM'de günlük 750 bin lira harcıyorum" dediği için oturan Dilan Polat'ın cezaevinde ne kadar harcayacağı da belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Dilan Polat cezaevinde ne kadar para harcayacak? Günde 750 bin lira harcadığını söyleyen Dilan Polat'ın gönderildiği cezaevindeki harcama limiti belli oldu

Aralarında Dilan Polat, eşi Engin Polat ve kardeşi Sıla Doğu'nun da bulunduğu 12 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüpheliler "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "suç işlemek amacıyla kurulan örgüte üye olma", "Vergi Usul Kanunu'na muhalefet", "suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama" ve Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Kanunu'na muhalefet" suçlarından tutuklanmaları talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edilmişlerdi.

Lüks yaşantısı ile dikkatleri üzerinde toplayan ve daha sonra soruşturma sürecinde daha önceki paylaşımları devamlı hatırlatılan Dilan Polat, çıktığı bir programda "Bazen bir AVM'de günlük 750 bin lira harcıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Tutuklanmasının ardından Dilan Polat'ın hem çocukları ve eşiyle ne zaman görüşeceği hem de cezaevinde ne kadar harcayabileceği ortaya çıktı. Engin Polat ile Dilan Polat cezaevinde birbirlerini hiç göremeyecek. Tutuklanma kararı sonrası "Oğluma kim bakacak" diyerek gözyaşı döken Dilan Polat, çocuklarıyla cezaevine özel yapılmış bir uygulama üzerinden görüşebilecek.

Ayrıca Dilan Polat'ın iddialara göre bütün ihtiyaçları için aylık 6 bin lira, haftalık ise 1500 lira harcayabileceği öğrenildi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin