Dilan Polat belgeseli zirveye yerleşti! 'Enercii', en çok izlenen 2. belgesel oldu

Cüneyt Özdemir, yönetmenliğini kendisinin üstlendiği, metnini Perihan Mağden'in yazdığı Enercii belgeselinin 1. bölümünün 2 günde yaklaşık bir milyon kez izlenerek, Türkiye’nin bu kadar kısa zamanda en çok izlenen belgeseli olduğunu duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
Dilan Polat belgeseli zirveye yerleşti! 'Enercii', en çok izlenen 2. belgesel oldu

Cüneyt Özdemir, yönetmenliğini kendisinin üstlendiği, metnini Perihan Mağden'in yazdığı 'Enercii' belgeselinin 1. bölümünün 2 günde yaklaşık bir milyon kez izlenerek, Türkiye’nin bu kadar kısa zamanda en çok izlenen belgeseli olduğunu duyurdu.

Instagram hesabı başta olmak üzere çeşitli sosyal medya platformlarında lüks hayatını gözler önüne seren ve bazı söylemleri nedeniyle haklarına “kara para aklama”, “vergi kaçırma” gibi farklı suçlardan soruşturma açılan Dilan ve Engin Polat çifti tutuklu yargılanıyor.

Türkiye'nin en önemli gündem maddelerinden biri haline gelen ve pek çok kişi tarafından konuşulmaya devam eden çiftin Cüneyt Özdemir tarafından belgeseli hazırlandı.

Yönetmenliğini Cüneyt Özdemir'in üstlendiği, yapımcılığını Kenan Taş'ın yaptığı, metni ise Perihan Mağden'in yazdığı "Enercii" belgeseli yayımlandı.

"BU ÇOK BÜYÜK BİR REKOR"

Cüneyt Özdemir, X hesabından Enercii belgeselinin 1. bölümünü paylaşarak, "Türkiye'nin bu kadar kısa zamanda en çok izlenen belgesi oldu." notunu düştü.

Özdemir, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye’nin bu kadar kısa zamanda en çok izlenen belgeseli oldu!

2 günde yaklaşık Bir milyon kez izlendi.

Bu çok büyük bir rekor…."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin