Dilan Çıtak Tatlıses sezonu erken açtı! İbrahim Tatlıses'in kızı beyaz mayosuyla şov yaptı

5'inci kez AK Parti'den milletvekili aday adayı olan ve beşinci kez aday gösterilmeyen ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak Tatlıses, sezonu erken açtı. Yazı erken getiren Dilan Çıtak Tatlıses, beyaz mayosuyla verdiği pozlarla sosyal medyayı salladı.

Google Haberlere Abone ol
Dilan Çıtak Tatlıses sezonu erken açtı! İbrahim Tatlıses'in kızı beyaz mayosuyla şov yaptı

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Şarkıcı Dilan Çıtak'ın verdiği kilolar dikkatlerden kaçmamıştı. Genç şarkıcı son olarak da beyaz mayosuyla kumlarda hoplayıp zıpladı.

Yıllar sonra kavuştuğu babası İbrahim Tatlıses'in yolundan giderek kariyerine şarkıcı olarak devam eden Dilan Çıtak paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

Kendisi gibi şarkıcı olan Levent Dörter'le mutlu bir evliliği olan Çıtak, Miami'ye gitmiş ve burada verdiği pozlarla dikkat çekmişti.

Bir hayli zayıfladığı takipçilerinin dikkatinden kaçmayan İbrahim Tatlıses'in kızı son olarak da beyaz mayosuyla plajda boy gösterdi.

İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak deniz kenarında hoplayıp zıpladı, mayosuyla pozlar verdi ve bu anları da takipçileriyle paylaştı.

Dilan Çıtak'ı görenler "Ne güzelsin", "Yazı erken getirdin" yorumları yaptı.

Dilan Çıtak'ın babasının siyasi hayatına dair yorum da bulunmaması ve sosyal medyada hiç paylaşım yapmaması da gözlerden kaçmadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin