DİKKAT! Hazırlanın geliyor yola çıktı. Eylül ve ekim ayı için bomba uyarı geldi: 6 ay aksiyonlu havaların tadını çıkaracağız

Eylül ve ekim ayı için çok ciddi uyarı geldi. Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten sosyal medya üzerinden Türkiye'yi nasıl bir kışın beklediğini duyurmuştu. Ömktem, son olarak eylül ve ekim ayları için dikkat çekici bir hava durumu raporu paylaştı ve "6 ay aksiyonlu havaların tadını çıkaracağız..." dedi.

Google Haberlere Abone ol
DİKKAT! Hazırlanın geliyor yola çıktı. Eylül ve ekim ayı için bomba uyarı geldi: 6 ay aksiyonlu havaların tadını çıkaracağız

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten zaman zaman sosyal medyadan hava durumuyla ilgili mesajlar paylaşıyor ve vatandaşları uyarıyor.

Kerem Ökten dün yaptığı açıklamada Türkiye'yi nasıl bir kış ayının beklediğini yazmış ve "Avrupa modeli Türkiye için Ocak ve Şubat aylarına soğuk ve yağışlı havalar vermiş. Özellikle Şubat ayına Sibirya'dan gelen bir soğuk canavar vermiş. Heyecanlı bir Kış bizi bekliyor..." demişti.

Kerem Ökten'den yeni paylaşım geldi eylül ve ekim ayı için dikkat çekici hava durumu değerlendirmesi yaptı.

Ökten, yaptığı paylaşımda "Cfs Ekim ayına mevsimine göre çok güçlü soğuklar veriyor. Eylül ayında enerjinizi toplayın. 6 ay aksiyonlu havaların tadını çıkaracağız..." dedi.

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin