Dijital Flörtleşme izleyiciyle buluşuyor

Dijital çağda takılma ve “stalk” kültürü, ilk buluşma ve “dating” uygulamaları gibi konuları gerçek kişilerin gözüyle aktaran “Dijital Flörtleşme” 21 Mayıs’ta BluTV’de yayına girecek.

Google Haberlere Abone ol
Dijital Flörtleşme izleyiciyle buluşuyor

BluTV, orijinal belgesel içerikleri ile iddialı yayınlarını izleyicileriyle buluşturmaya devam ediyor. Dijital çağda takılma ve “stalk” kültürü, ilk buluşma ve “dating” uygulamaları gibi konuları gerçek kişilerin gözüyle aktaran Dijital Flörtleşme 21 Mayıs’ta BluTV’de yayına girecek. BluTV özel yapımı Dijital Flörtleşme’nin tanıtım videosu bugün yayınlandı.

Özel yapımları kadar yurtdışında beğenilen projeleri de seçkisine katmaya devam eden Türkiye'nin sevilen dijital platformu BluTV’nin belgesel serisi Pavyon’un yaratıcılarından yine ilgi çekici bir belgesel izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Dijital Flörtleşme, takılma ve “stalk” kültürü, “sexting”, ilk buluşma ve “dating” uygulamaları gibi konuları ele alırken flörtleşmenin dijitalleşmeyle birlikte nasıl bir dönüşüm geçirdiğini tüm çıplaklığıyla gözler önüne serecek.

Beş bölümden oluşacak Dijital Flörtleşme; ilişki kurmak için başvurulan yöntemlerden olan “dating” uygulamaları, ilk buluşmalar, beklentiler, uygulanan taktikler, ilk buluşma sonrası yaşananlar gibi konuları bizzat tecrübe etmiş gerçek kişiler ve seksolog, araştırmacı gibi uzmanlar üzerinden anlatılacak. Dijital Flörtleşme’nin ilk bölümü ise internet kullanımının yayınlaşmasıyla ortaya çıkan, ilişkilerin yüzeysel düzeyde kaldığı “takılma kültürü” konusunu ele alacak.

21 Mayıs Perşembe günü yayına girecek olan BluTV özel belgesel içeriği Dijital Flörtleşme’nin tanıtım videosu şöyle:

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin