Dijital ajans Gri Creative’e 4 yeni ödül

Ajans, aldığı yeni ulusal ve uluslararası ödüllerle sezonu açtı.

Google Haberlere Abone ol
Dijital ajans Gri Creative’e 4 yeni ödül

Gri Creative, Asfaltdunya.com web sitesiyle merkezi ABD’de düzenlenen 2012 Horizon Interactive Awards’tan eğlence sektörü kategorisinde “Gold Winner”, Fiba Hayat Sigorta kurumsal web sitesi fibahayat.com.tr ile Interactive Media Awards’tan “Outstanding Achivement”, Dedeman Otelleri web sitesi dedeman.com ile 11. Altın Örümcek web ödüllerinde otel kategorisinde ”Halkın Favorisi”, Turizm Teknolojileri Zirvesi 2013 kapsamında düzenlenen Dijital Bavul Ödülleri’nde “En İyi Dijital Ajans” ödüllerine layık görüldü. Ayrıca aynı yarışmada Grisocial tarafından sosyal medyası yönetilen Dedeman Otelleri, “En İyi Sosyal Medya Kullanan Marka” ödülünü aldı.



Her yıl dünyadan binlerce projenin başvurduğu Horizon Interactive Awards, interaktif projelerin sıradışılığını ve başarısını ödüllendiriyor. Horizon, başvuruları şirket büyüklüklerine bağlı olmaksızın değerlendiriyor.



2006 yılından bu yana Interactive Media Council tarafından verilmeye başlanan Interactive Media Awards, web sitesi tasarlama ve geliştirme alanında sektörün en iyilerini seçmeye devam ediyor. Bu yıl, sigortacılık alanında hayat sigortası sektörünün ve bireysel emeklilik sisteminin daha da büyüyeceği inancıyla 2012'de kurulan Fibahayat, web sitesi projesi ile Outstanding Achievement (Üstün Başarı) ödülüne layık görüldü.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin