Digiturk'ün yeni kanalı yayına başlıyor

Dijital yayın platformunun yeni kanalı izleyiciyle buluşuyor.

Google Haberlere Abone ol
Digiturk'ün yeni kanalı yayına başlıyor

Aksiyon filmlerini 7 gün 24 saat izleyiciyle buluşturacak olan Moviemax Action, 30 Aralık Salı gününden itibaren Digiturk film kanalları arasındaki yerini alıyor.



Moviemax Action, Digiturk platformunun 14 No'lu kanalında yayına başlayacak.



Moviemax Action'da yer alacak filmlerin yüzde 90'ı sinema çıkışlı aksiyon filmlerinden oluşacak. İçeriklerin yüzde 75'i ise 2000 yılından sonra çekilmiş yapımlardan oluşacak. Aksiyon türünü sevenlerin aksiyon filmlerini ve yıldızlarını 7 gün, 24 saat izleyebileceği kanal, 30 Aralık 2014 – 31 Ocak 2015 tarihleri arasında Digiturk 1 No'lu kanalda tüm Digiturk üyelerine ücretsiz olacak. Bu tarih sonrasında ise film paketi üyeleri kanalı paket ücreti dahilinde izleyebilecek. Moviemax Action içeriklerine Dilediğin Yerde uygulamasından da erişilebilecek.



Digiturk İçerik Genel Müdür Yardımcısı Esra Özaral Altop, izleyici beklentilerine göre yeni kanal ve içerikler üzerinde çalıştıklarını belirterek Moviemax Action kanalının film kanalları arasında özel bir yer edineceğine inandıklarını söyledi. İzleyiciye geniş bir içerik havuzunda istediği içeriği seçme özgürlüğünü ve rahatlığını sunmayı hedeflediklerini söyleyen Altop: "Farklı duygulara ve beklentilere hitap eden temalandırma stratejimiz kapsamında özellikle son birkaç yıl içinde önemli adımlar attık ve izleyicilerimizi farklı içerikler arasında seçim yapabildikleri geniş bir kategori yelpazesi ile buluşturduk. Şimdi bu yelpazeye, Türkiye’de en çok izlenen ve talep edilen tür olduğunu tespit ettiğimiz aksiyon temasıyla Moviemax Action kanalını dâhil ediyoruz. Kanal içeriği çoğunlukla 2000 yılından sonra çekilmiş kaliteli aksiyon filmlerinden oluşacak. Moviemax Action’un izleyicilerimizden yoğun ilgi görmesini bekliyoruz" dedi.



Digiturk'ün yeni kanalı yayına başlıyor


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin