Digiturk'ten Ramazan'a özel programlar

Ramazan ayı boyunca, bu döneme özel hazırlanan “Kur'an'ın Söyledikleri” ve “Bize İyi Gelsin” adlı programların yanı sıra İslam sanatına ilişkin belgeseller ve dini sohbetlerin yer alacağı içerikler Digiturk üyeleriyle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol
Digiturk'ten Ramazan'a özel programlar

Digiturk, tüm üyelerineRamazan’a özel içerikler sunuyor. Digiturk 1 no’lu kanal beIN HD, Ramazan ayı boyunca İslam sanatına dair belgeseller ve dini sohbetlere yer vererek beIN HD Ramazan Özel kanalına dönüşüyor. Kanalda yayınlar 13 Nisan Salı gece yarısı başlamak üzere 13 Mayıs Perşembe gününe kadar sürecek.

Ramazan ayına özel bir akışla ekranlara gelecek beIN HD’de yayınlanan içeriklerin tamamına, tüm Digiturk üyeleri aynı zamanda Digiturk portaldaki “Ramazan Özel” uygulamasından erişebiliyor.

Ramazan ayında “Kur'an'ın Söyledikleri” isimli programda Cansu Canan Özgen’in soruları, Prof. Dr. Mehmet Okuyan‘ın tamamı Kur’an referanslı yanıtlarıyla en çok merak edilen konular masaya yatırılıyor. “Kur’an’ın Söyledikleri”, 30 gün boyunca her akşam farklı bir konu işleyecek.

1 No’lu beIN HD kanalında Ramazan boyunca yayınlanacak bir diğer program ise “Bize İyi Gelsin” isimli sohbet ve yemek programı. Sedef İybar’ın bir yandan iftar sofrasına uygun yemekler yaptığı programda diğer yandan Dr. Öğr. Üyesi Kâmil Yaşaroğlu ile Ramazan ayının atmosferine uygun konular konuşulacak.

Ramazan ayında Digiturk’te öne çıkan programlar ise şu şekilde: “Necdet Çağıl’la Kur’an Sohbetleri”; Endonezya’dan Makedonya’ya, Estonya’dan Moritanya’ya, İslam’ın tüm renkleri ile şehrin insanlarının ve şehirlerin Ramazanlarını yansıtacak “Şehri-i Ramazan”; Hz. Adem’den Hz. Muhammed’e Kur’an’ı Kerim’de yer alan kıssaları anlamak için “Kıssaların Dilinden”; her bölüm farklı bir hadisi ele alacak, sosyal ilişkilere ve dini yaşamın detaylarına dair çok yönlü içerik sunacak “40 Hadis 40 Yorum”; Osman Şahin’in sesinden “Mukabele”; köklü bir tarihe sahip olan Türk Klasik Sanatının, tarihi inceliklerini ve nasıl bir estetikle yapıldığını anlatan “Klasik Sanatlar” ile sizi kültür sanat ve medeniyet dolu bir geziye davet eden “İstanbul'un Çeşme ve Sebilleri” Ramazan ayı boyunca beIN HD’de.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin