Digiturk'ten Ramazan'a özel kanal!

Digiturk, Ramazan ayına özel hazırladığı programlarını 1 numaralı kanalında ekranlara taşıyor.

Google Haberlere Abone ol
Digiturk'ten Ramazan'a özel kanal!

Dijital yayın platformu Digiturk, üyelerine şifresiz olarak sunulan Ramazan ayına özel içerikler yayınladığı 'Digi Ramazan'ı bu yıl ikinci kez ekranlara taşıyor. 



'Digi Ramazan' yayına, Digiturk'ün 1 numaralı kanalında 17 Haziran tarihinde saat 20.30'da 'Hoş geldin Ramazan' adlı programla başlıyor. 



Ramazan ayı boyunca yayında olacak kanalda her gece 23.30 ile 02.30 arasında Muhammed Peygamber'in hayatını, İslamiyet'in yayılış öyküsünü ve Yusuf Peygamber'in hayatını konu alan dizi kuşağı gösterimi gerçekleştirilecek. Aynı zamanda, Muhammed Peygamber'e bugünün insanları adına yazılmış 30 mektup, Engin Noyan'ın seslendirmesiyle tüm ay boyunca her gün 'Digi Ramazan' ekranında yer alacak.



'Digi Ramazan'da dini içerikli dizi ve filmlerin yanı sıra sabah, öğle ve akşam saatlerinde ünlü hafızlardan Hatm-i Şerif, Prof.Dr. Cevat Akşit ile özel Ramazan sohbet programları, İZ TV içeriklerinden oluşan tarihi semtler, mekanlar, ünlü camiler ve yöresel yemekleri işleyen belgeseller, 'Kadir Gecesi Özel' camiden canlı yayın ve Kabe'ye canlı bağlantılar da gerçekleştirilecek. 



Dünya Kuran okuma birincisi Hafız Selman Okumuş sunuculuğuyla 'Her Yönüyle Ramazan' programı da her gün 19.15'te Cemile Sultan Korusu'ndan canlı yayınlanacak ve sohbet programına Kur'an tilavetinin yanı sıra sanat ve spor camiasından da ünlü konuklar eşlik edecek. Sabah kuşağında Osman Engin'in sunuculuğunda Kuran okuma dersi ve Prof. Dr. Raşit Küçük'ün sunduğu hadis yorumu programları da yayınlanacak. Bu içeriklere ek olarak her cuma İstanbul'un ünlü camilerinden canlı Cuma namazı yayını da gerçekleştirilecek.



'Digi Ramazan', camiden 'Bayram Namazı' canlı yayını ile sona erecek. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin