DIGITURK’TEN DEPREMZEDELERE DESTEK

Bingöl’de bulunan Bireysel DIGITURK Üyelerinin Mayıs ayı faturaları iptal ediliyor…

Google Haberlere Abone ol
DIGITURK’TEN DEPREMZEDELERE DESTEK

DIGITURK yetkilileri yaptıkları açıklama ile Bingöl’de meydana gelen depremden dolayı büyük üzüntü duyduklarını ve Bingöl halkının acısını paylaştıklarını belirttiler. Depremin maddi ve manevi acısını bir nebze olsun hafifletmek amacıyla aldıkları kararı basına açıkladılar.



Bingöl’de bulunan Bireysel DIGITURK Üyelerinin Mayıs ayı faturaları iptal ediliyor. DIGITURK yetkilileri faturaların üyelere ay sonunda gönderildiğini fakat üyelerin faturaları dikkate almaması gerektiğini ve Mayıs ayı paket üyelik bedelleriyle ilgili herhangi bir ödeme talep edilmeyeceğini açıkladılar. Ayrıca, Bingöl’de bulunan üyelere DIGITURK ekranlarından Ekran Mesajı yoluyla da duyuru yapıldığını belirttiler. Böylece Bingöl’de kayıtlı olan Bireysel DIGITURK üyeleri eğer aylık üye iseler, mayıs ayı paket bedellerini ödemeyecekler. Yıllık Bireysel DIGITURK üyesi olanların ise yıllık üyelikleri 1 ay uzatılacak. Üyeliklerini dondurmak isteyenler ise 4 ay süre ile üyeliklerini dondurabilecekler.



Bu uygulamanın bu dönem içinde destek bekleyen depremzedeler için yapılması gereken toplumsal bir vazife olduğunu belirten DIGITURK yetkilileri, bu acının bir daha yaşanmamasını istediklerini söylediler.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin