Digiturk'ten abonelerine bayram jesti

Digiturk’ün özel kanallarıyla dizi, film ve belgesel içerikleri bayram süresince tüm abonelerine açık olacak. Digiturk ayrıca bayram boyunca o yapımları izleyiciye sunacak.

Google Haberlere Abone ol
Digiturk'ten abonelerine bayram jesti

Digiturk’ün film ve dizi kanalları Ramazan Bayramı boyunca tüm abonelerinin erişimine açık olacak. Bunun yanında, Digiturk uydu aboneleri tüm bu içeriklere ve daha fazlasına beIN CONNECT üzerinden de erişebilecek.

“Fast&Furious” serisinin son filminin ilk gösterimi Digiturk’te

‘Hızlı ve Öfkeli’ serisinin çok sevilen iki ismini bir araya getiren “Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw” (Hızlı ve Öfkeli: Hobbs ve Shaw), aksiyon sinemasının usta yıldızları Dwayne Johnson ve Jason Statham’a Idris Elba ve Vanessa Kirby’nin eşlik ettiği nefes kesen bir film. Geçtiğimiz sene vizyona giren ve büyük bir gişe başarısı elde eden ‘Hızlı ve Öfkeli’ serisinin son filminde de heyecan bir saniye olsun azalmıyor ve izleyicileri ekranlara kilitliyor. Nefes kesen serinin en başarılı yapımlarından birisi olarak gösterilen “Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw” 24 Mayıs Pazar günü saat 21:00’da televizyonda ilk kez beIN MOVIES PREMIERE’de.

Fatih Akın’ın yönetmenliğini yaptığı “In The Fade” beIN CONNECT’te

75. Altın Küre Ödül Töreni'nde En İyi Yabancı Film ödülünü kazanan “In The Fade” (Paramparça) 23 Mayıs Cumartesi’den itibaren beIN CONNECT’te. Yılın en çok merak edilen filmlerinden birisi olan ve yönetmenliğini Fatih Akın’ın yaptığı “In The Fade”in oyuncu kadrosunda Cannes’da En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanan Diane Kruger gibi çok özel isimler de yer alıyor.

Mark Ruffalo’nun performansıyla “I Know This Much Is True

Yazar Wally Lamb’in çok satan romanından uyarlanan, ‘Avengers’ ekibinin Hulk’u olarak milyonların sevgilisine dönüşen usta aktör Mark Ruffalo’nun biri paranoyak şizofreni olan iki ikiz kardeşe hayat verdiği HBO’nun yeni mini dizisi “I Know This Much Is True” beIN SERIES DRAMA’da her Salı saat 22.00’da ABD’den 48 saat sonra hayranlarıyla buluşuyor.

Senaristliğini ve yönetmenliğini Derek Cianfrance’nin üstlendiği dizi, ikiz kardeşler Dominick ve Thomas Birdsey’nin yaşamları, zihinsel hastalıklar ve kişisel trajedilerden iyileşmeye doğru giden son dönemde izlenen en dokunaklı hikayelerden birini sunuyor.

DC evreni “Stargirl” ile evlerde

Aynı adlı DC kahramanının maceralarını takip eden “Stargirl”, her Çarşamba 22.00’da ABD’den 24 saat sonra beIN SERIES SCI-FI’da ekranlara geliyor. Annesinin yeniden evlenmesiyle Kaliforniya'ya taşınan Courtney Whitmore buradaki yeni hayatına uyum sağlamakta güçlük çeker. Courtney çok geçmeden üvey babasına dair büyük bir sırrı keşfeder. Üvey babası gençlik yıllarında bir süper kahramanla birlikte çalışmıştır. Üvey babasının o dönemde kalan kostümünü ele geçiren Courtney böylece sıradışı bir serüvene adım atar. Stargirl’e Brec Bassinger hayat verirken dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Anjelika Washington, Joel McHale, Luke Wilson ve Yvette Montrea gibi yıldızlar yer alıyor.

Blindspot” final sezonuyla Digiturk ekranlarında

Oyuncu kadrosunda Jaimie Alexander, Sullivan Stapleton, Rob Brown, Audrey Esparza, Ashley Johnson ve Ennis Esmer gibi isimlerin rol aldığı “Blindspot”, beşinci ve final sezonunda hayranlarını son kez duygusal ve aksiyon dolu bir yolculuğa çıkarıyor. Kaçak durumdaki Jane ve FBI ekibinin hayatta kalan üyeleri, bir yandan isimlerini temize çıkarmaya çalışırken bir yandan da Madeline'ı durdurmak için zamana karşı yarışıyor. Son dönemin en beğenilen dizilerinden birisi olan “Blindspot” ABD’den 24 saat sonra her Cuma saat 22.00’da beIN SERIES VICE’da meraklılarıyla buluşuyor.

The 100” hayranları Final Sezonunu beIN SERIES SCI-FI’da izleyebilecek

Oyuncu kadrosunda Eliza Taylor, Paige Turco, Bob Morley, Marie Avgeropoulos, Devon Bostick gibi önemli isimlerin yer aldığı ve Kass Morgan'ın aynı isimli kitap serisinden uyarlanan, yedinci ve final sezonu ile ekranlara veda etmeye hazırlanan “The 100”, yeni bölümleriyle her Perşembe 21.00’da ABD’den 24 saat sonra beIN SERIES SCI-FI’da ekrana gelecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin