Digiturk'ten 2 yeni sürpriz!

Dijital yayın platformu, yeni dizileri üyeleri ile buluşturuyor.

Google Haberlere Abone ol
Digiturk'ten 2 yeni sürpriz!

Digiturk, iki yeni diziyi üyeleri ile buluşturmaya hazırlanıyor.



Oscar adayı ünlü aktör Clive Owen'ın başrolünde oynadığı, Oscar'lı yönetmen Steven Soderbergh'ün yönetmenliğini üstlendiği dizi 'The Knick' 6 Aralık Cumartesi günü Dizimax Drama HD'de başlıyor. 'The Dark Knight' ve 'Men of Steel' gibi filmlerde imzası bulunan David S. Goyer'in yarattığı dizide ünlü çizgi roman kahramanına Matt Ryan hayat veriyor. 'Constantine' isimli dizi ise16 Aralık Salı günü Dizimax Sci-Fi HD'de Digiturk'lüler ile buluşuyor.



1900'lerde geçen bir tıp dizisi



Dönem dizilerini sevenler ve tıp tarihinde yaşanan gelişmeleri merak edenler için ilgi çekici bir yapım olan 'The Knick', New York'ta, The Knickerbocker adlı bir hastanede meydana gelen olayları konu alıyor. Dizide, 1900'lü yıllarda tıbbın en yenilikçi günleri yaşanmaktadır. Geçmiş 50 yılda yapılamayan uygulamalar son beş yılda gerçekleştirilir olmuş, hastalıkların tedavisinde çığır açan yöntemler kullanılmaya başlanmıştır. Bu dönemde hastanede çalışan Dr. John W. Thackery (Clive Owen) ve ekibi de bu yenilikçi çalışmaları takip eden insanların başında gelmektedir. Mesleğinde dahi olarak nitelendirilen Dr. Thackery geliştirdiği yeni aletler ve kullandığı yöntemlerle meslektaşları arasında takdir toplamaktadır. Akıl hocası olan hastanenin başhekimi Dr. Christiansen'ın ölümünün ardından görevi devralan Dr. Thackery, ekibiyle birlikte The Knickerbocker'da bütün olanaksızlıklara rağmen hastalarını iyileştirmek için var gücüyle çalışır.



'The Knick' 6 Aralık Cumartesi günü saat 23:00'da Dizimax Drama HD'de başlıyor. Tekrarı ise her Pazartesi 23:00'da ekrana gelecek.



Anti-kahraman John Constantine



John Constantine doğaüstü güçleri olan bir adam. Özelikle şeytan çıkarma ve karanlık sanatlar konularında uzman. Fakat bir ayin esnasında bir kızın ölümüne neden olunca cehenneme mahkum ediliyor ve bir akıl hastanesinde tedavi görmeye başlıyor. Kısa süre sonra birtakım karanlık güçlerin dünyayı ele geçirme niyetini seziyor ve üzerindeki ölü toprağını atarak kendisini yeniden insanlığı kurtarmaya adıyor.



Özellikle John Constantine'e hayat veren Matt Ryan'ın performansı övülürken, dizi diğer yanlarıyla da eleştirmenler tarafından alkışa layık görüldü.



'Constantine' ilk bölümü ile 16 Aralık Salı günü saat 22.00'de Dizimax Vice HD'de başlıyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin