Digiturk'e büyük tepki!

Maçta taraftarların protestoları sırasında yayının sesini kestiği gerekçesiyle Lig TV'ye büyük tepki yağıyor.

Google Haberlere Abone ol
Digiturk'e büyük tepki!

Atatürk Olimpiyat Stadı'ndan dün oynanan Beşiktaş-Trabzonspor maçında taraftarların protestoları sırasında yayının sesini kestiği gerekçesiyle Lig TV'ye büyük tepki yağıyor. Özellikle sosyal medyada tepkilerini dile getiren ve çağrı merkezini arayan taraftarlar TMSF bünyesinde faaliyet gösteren yayıncı kuruluşu eleştiri yağmuruna tuttu. Yine sosyal medyada LİG TV aboneliğini iptal yönünde kampanyalar yapılmaya başlandı.



Yayın sırasında çeşitli kereler tribünlerden gelen seslerin tamamen kesildiğini ve sadece spikerin sesinin duyulduğunu ifade eden taraftarlar, bunun özellikle maç öncesi ve maç sonuna doğru yoğunlaşan protestolarda görüldüğünü belirttiler.



Tribünlerden maç başlamadan önce ve maç sırasında "Her yer Taksim her yer direniş", "Sık bakalım sık bakalım biber gazı sık bakalım" ve "Biber gazı oley, biber gazı" şeklinde sloganlar yükseldi.



Siyah beyazlı taraftarlar maçın son dakikalarında da "Her yer Taksim her yer direniş" ve "Bu daha başlangıç mücadeleye devam" sloganlarıyla tezahürat yaptı. Haberin devamını olumak için tıklayınız.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin