Digiturk'e 2 yeni kanal

Discovery Networks, yeni kanallarını Digiturk üyeleriyle buluşturuyor.

Google Haberlere Abone ol
Digiturk'e 2 yeni kanal

Dünyanın popüler ücretli TV programcısı Discovery Communications'a bağlı Discovery Networks Orta ve Doğu Avrupa, Ortadoğu ve Afrika (CEEMEA), dijital yayın platformu Digiturk'te yayın yapan kanallarına 2015 itibariyle ID Xtra'yı ve önümüzdeki günlerde yayına girecek olan Discovery Showcase HD kanalını eklediğini duyurdu.

 

Ocak itibariyle yayına başlayan Discovery'nin yeni ve kadınlara yönelik gizem ve gerilim kanalı ID Xtra, heyecan dolu hikayeleri, normal insanların kötü yola saptıkları anların dramatik yeniden canlandırmalarını modern ve dikkat çekici bir formatta sunmayı hedefliyor.



Ocak ayından itibaren Digiturk platformunda yayınlanan kanalın yeni programları arasında, Emmy ödüllü talk şov sunucusu Jerry Springer'in sunacağı Taboid, tehlikeli kardeşlerin gizem dolu suç hikayelerini ele alan Şeytani Akraba ve çocuklarının iyiliği için her şeyi yapabilecek annelerin dünyasına giren Canavar Anneler: Kötüleşen Anneler bulunuyor. 

 

2015 Nisan ayından itibaren Digiturk izleyicileri ile buluşacak Discovery Showcase HD ise izleyicilere Discovery Networks portföyünde bulunan farklı kanallardan en önemli programları bir arada sunmayı hedefliyor. Discovery'nin birçok içeriğini bir paket halinde HD formatında sunacak Discovery Showcase HD'de sadece bu kanal için hazırlanan özel programlar da izleyici ile buluşacak.

 

Discovery Networks CEEMEA, Gelişen Pazarlardan Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı James Gibbons "2015 yılında Digiturk ile sürdürmekte olduğumuz işbirliğimizi iki yeni kanal lansmanı ile güçlendiriyor olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. ID Xtra Rusya, Polonya gibi pazarlarda şimdiden büyük bir başarı elde etti, kanal Digiturk'te yayına başladıktan sonra izleyicilerin koltuklarından kalkamayacağını tahmin ediyoruz. Discovery Showcase HD kanalı ise farklı program karması ile Digiturk izleyicilerine Discovery portföyünde bulunan programların en iyilerini HD formatında izleme şansı sunacak" dedi.

 

Digiturk İçerik Genel Müdür Yardımcısı Esra Özaral Altop ise "Pek çok farklı ve eşsiz kanalı olan ve programları dünyada milyonlar tarafından izlenen dünyanın lider yayıncı şirketlerinden Discovery Networks ile işbirliğimizi genişletiyor olmaktan mutluluk duyuyoruz. ID Xtra ve Discovery Showcase HD'nin lansmanını; platformumuzda sunduğumuz içerik çeşitliliğini genişletmek, hizmetimizi kuvvetlendirmek ve müşteri memnuniyetimizi arttırmak adına önemli bir adım olarak görüyoruz. İzleyicilerimize en kuvvetli içeriği sunmak için platformumuza yeni kanallar eklemeye devam edeceğiz" dedi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin