Digiturk ve Vestel'den işbirliği

Dijital yayın platformu ve elektronik şirketinin yeni anlaşmasıyla aboneler programları istediği zaman izleyebilecek.

Google Haberlere Abone ol
Digiturk ve Vestel'den işbirliği

Digiturk ve Vestel’in iş birliği ile Digiturk üyeleri uydu alıcısına gerek olmadan dizi, film ve takip ettikleri programları 'Dilediğin Zaman' uygulamasından izleyebilecek.



Digiturk açıklamasına göre, Digiturk ve Vestel'in birlikte hayata geçirdiği IPIDTV projesi (Uydu alıcısı içinde olan Smart TV) ile Digiturk üyeleri uydu alıcısına gerek duymadan Vestel Smart LED TV’lerle yayınlara, kaçırdıkları dizilerin, programların tekrarlarına ve Digiturk film, dizi, çocuk programları kütüphanesine internet üzerinden 'Dilediğin zaman' uygulaması ile ulaşabilecek. 



İşbirliği kapsamında Digiturk HD uydu alıcısı Vestel Smart TV’lere entegre şekilde bulunuyor. Bu sayede kullanım kolaylığı sunan Vestel Smart TV’ler, ekstra bir uydu alıcısına ve kumandaya gerek olmadan kullanıcılarına seyir imkanı yaşatıyor.



Açıklamada proje ile ilgili görüşlerine yer verilen Digiturk Pazarlama Direktörü Boysan Akkaya, uydu yayınları ve “Dilediğin Zaman” uygulamasının Vestel Smart TV’lerde herhangi bir kutuya ihtiyaç duymadan kullanılabilmesinin sektörde ilk ve tek olduğunun altı çizdi.



Boysan Akkaya, yapılan araştırmalarda Türk halkının en büyük eğlencesinin televizyon izlemek olduğunun belirlendiğini hatırlattı. Bu çerçevede teknolojiye büyük yatırım yaparak TV izleme keyfini daha da artırmak için çalıştıklarını belirten Boysan Akkaya, şunları kaydetti:



"Digiturk, bugüne kadar Türkiye’de hep ilklere imza attı. Digiturk olarak, hızla gelişen teknolojilerin ve mobilitenin, izleme alışkanlıklarının değiştirmesiyle ortaya çıkan yeni izleyici profilinin ihtiyaçlarını daha iyi karşılamak üzere yepyeni bir televizyonculuk dönemi başlattık. Dilediğin Zaman uygulamamız ile üyelerimiz televizyon, akıllı telefon, bilgisayar ve tabletlerinden dizileri, filmleri ve tüm Digiturk içeriklerini kolayca izleyebiliyor. Şimdi bunu Vestel iş birliği ile bir adım daha ileriye taşıdık. Vestel’in geliştirdiği IPIDTV projesiyle üyelerimiz artık uydu alıcısına ihtiyaç olmadan HD Digiturk yayınlarına ve internet servislerine ulaşabilecekler. Vestel Smart LED TV’lerde, Digiturk Dilediğin Zaman uygulaması kurulu olarak bulunacak. Bu sayede Vestel Smart LED TV’li Digiturk üyeleri  yayınları TV içindeki uydu alıcısı ile izlerken kaçırdıkları dizilerden, filme, belgesele ve çocuk programlarına kadar binlerce içeriği SmartTV’lerini internete bağlayıp hiçbir ek ücret ödemeden Vestel Smart LED TV’deki uygulama ile internet üzerinden TV ekranında izleyebilecek."



Vestel Şirketler Grubu Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mert Gürsoy de böyle bir işbirliğine imza atmaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, şunları ifade etti:



"Vestel olarak Türk televizyon pazarına birçok yenilik getirdik. Smart TV’lerimizi gelişen teknolojinin sunduğu imkanlarla zenginleştirerek akıllı televizyon anlayışına yeni bir boyut kazandırdık. Vestel Smart LED TV’nin ince tasarımı, üstün görüntü ve ses kalitesi ile şıklık ve teknolojiyi bir araya getirdik. Kullanıcılarımıza sunduğumuz Smart Center teknolojisi ile televizyon ekranlarının tablet ve akıllı telefonlarla konuşmasına olanak tanıyoruz. Tüm bunların yanında Vestel Smart LED TV’lerimiz ile kullanıcılarımıza sunduğumuz zengin içeriğe her geçen gün yenilerini eklemekten mutluluk duyuyoruz. Tüketiciler, ilk kez herhangi bir kutuya gerek kalmadan Uydu yayınları ile Dilediğin Zaman uygulamasına Vestel Smart LED TV’ler aracılığıyla ulaşabilecekler. Bu iş birliği ile sektörde bir ilke daha imza attık."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin