Digiturk sezona yeniliklerle giriyor! 3 sezon boyunca yayınlayacak

Yayın platformu Digiturk, yeni sezon yeniliklerini duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
Digiturk sezona yeniliklerle giriyor! 3 sezon boyunca yayınlayacak

Yayın  platformu Digiturk, yeni sezona yenliklerle giriyor. Avrupa'nın en önemli spor organizasyonlarından İspanya La Liga, Digiturk'ün yeni sezondaki sürprizleri arasında öne çıkıyor. 



Avrupa'nın önemli spor organizasyonlarından 'La Liga' 2015-2016 sezonundan itibaren üç yıl boyunca Lig TV kanallarında yayınlanacak. 



Digiturk, toplamda 11 farklı spor içeriği ile sezon boyunca izleyicilerin karşısına çıkacak.  Spor Toto Süper Lig, İngiltere Premier Ligi, La Liga, İspanya Süper Kupa, Brezilya Ligi gibi dünyanın önemli futbol ligleri ile Türkiye Basketbol Süper Ligi, Turkish Airlines Euroleague, Formula 1, ATP Masters 1000, Wimbledon Tenis Turnuvası, Premier Boxing Champions gibi önemli organizasyonlar sezon boyunca Lig TV kanallarından sporseverlere ulaşacak. 



Lig TV bu yıl ayrıca yenilenen dekorları, içerikleri ve yeni programları ile seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Lig TV'de yayınlanan 'Maraton' programı ise Şansal Büyüka moderatörlüğünde, Ersun Yanal ve Tümer Metin seyirci ile buluşacak. 



Haftada 14 canlı futbol ve basketbol karşılaşması çekip yayınlanan Digiturk ayrıca, haftada 30 canlı, sezon boyunca 1350’den fazla  spor  yayınını izleyiciyle buluşturuyor.



Digiturk'ün 'Dilediğin Yerde' uygulaması ile yayınlar 7 gün 24 saat televizyondan ya da mobil cihazlardan izlenebiliyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin