Digiturk imza tazeledi

Geçtiğimiz yıl, Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi etkinliklerinin medya sponsorluğunu üstlenen Digiturk, ikinci yılında da sanatı destekliyor.

Google Haberlere Abone ol
Digiturk imza tazeledi

Geçtiğimiz yıl, Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi etkinliklerinin medya sponsorluğunu üstlenen dijital yayın platformu Digiturk, ikinci yılında da sanatı desteklemeye devam ediyor.



Geçtiğimiz yıl sanatın çeşitli dallarına ev sahipliği yapmak üzere çok amaçlı bir merkez olarak kurulan Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi etkinliklerine sponsor olan Digiturk, 2014-2015 tarihlerini kapsayan yeni sezonda da bu işbirliğini sürdürecek.



Müzikaller, konserler, tiyatro oyunları, bale gösterileri ve birçok sanatsal etkinlik yeni sezonda da Digiturk'ün sponsorluğunda Zorlu'da düzenlenecek.



Hugh Jackman ve Gerard Depardieu gibi dünyaca ünlü isimler 25 yılı aşan geçmişiyle Broadway'in en uzun soluklu ve en büyük prodüksiyonuna sahip müzikali The Phantom of the Opera (Operadaki Hayalet), büyük kalabalık sahneleri, dekorları ve epik hikayeleriyle bilinen Grand Opera'nın eseri La Bohème, fiziksel maharetler, enerji yüklü manevralarla dolu bir gösteri olan BLAM, Sezen Aksu ile Korhan Futacı ve Kara Orkestra, Fazıl Say'ın Fazıl Say Mezopotamya Senfonisi Zorlu'da gösterilecek etkinliklerden bazıları.



Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi'nin medya sponsorluğunu sürdüren Digiturk, bu gösterileri üyelerine indirim avantajlarıyla sunuyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin