Digitürk beIN Media Group'a üst düzey yönetici atandı. İşte o isim ve görevi!

Yönetim kadrosunu sektörün önde gelen ismiyle güçlendirdi.

Google Haberlere Abone ol
Digitürk beIN Media Group'a üst düzey yönetici atandı. İşte o isim ve görevi!

Ağustos 2016’dan bu yana faaliyetlerine beIN Media Group çatısı altında devam eden Digiturk, yönetim kadrosuna sektörün önde gelen isimlerinden Erem Demircan 'ı kattı.

Demircan 2 Şubat 2017 tarihi itibarıyla, Digiturk Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Grup Başkanı olarak görevine başladı.



Şirketten yapılan açıklama şu şekilde:



Türkiye’nin lider dijital yayıncılık platformu Digiturk, küresel hedefleri doğrultusunda kurumsal yapısını yeniden tasarlama yolunda önemli bir adım attı. beIN MEDIA GROUP'un küresel gücünü arkasına alan, en iyi içeriği en iyi teknolojilerle sunan, yaptığı her işte müşteri memnuniyetini odağına alan ve bu yeni dönemdeki vizyonuna paralel olarak kendini sürekli geliştiren Digiturk; yönetim kadrosunu da sektörün tecrübeli isimlerinden Erem Demircan ile güçlendirdi. Demircan yeni görevinde Digiturk’ün Pazarlama, Kurumsal İletişim ve Reklam, Ulusal ve Uluslararası Satış, Müşteri Hizmetleri ve Müşteri Deneyimi birimlerinin tek bir çatı altında yönetimini sağlayarak; marka itibarı ile kurumun ticari stratejilerinin geliştirilmesi ve uygulanmasından sorumlu olacak.



Erem Demircan yeni görevi ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi, “Türkiye’nin lider dijital platformu olan ve beIN MEDIA GROUP çatısı altındaki yeni döneminde önüne küresel boyut da taşıyan çok daha iddialı hedefler koyan Digiturk ailesine katılmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Ulusal ve uluslararası alanda yöneticilik görevi üstlendiğim kurumlardan edindiğim deneyimleri, Digiturk’ü müşterileri ve paydaşları nezdinde daha da ileri bir noktaya taşıma yönünde kullanabilecek olmak heyecan verici. Sayın Al-Obaidly ile yaptığımız görüşmelerde, Digiturk’ün bu yeni dönemi ile ilgili aktardığı vizyondan çok etkilendim ve şimdi de bu geleceğin bir parçası olmaktan dolayı çok heyecanlı ve gururluyum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de yapacağımız her şeyin merkezinde müşterilerimiz yer alacak ve temel önceliğimiz de onlara sunduğumuz değeri artırmak olacak.”



Demircan’ın yönetim kadrosuna katılması ile ilgili görüşlerini ifade eden Digiturk CEO’su Yousef Al-Obaidly ise, “Digiturk’ün beIN MEDIA GROUP bünyesine katılmasının hemen ardından artık yepyeni bir dönemin başladığını da ilan etmiştik. Bu doğrultuda çok kısa bir süre zarfında, beIN çatı markası altında topladığımız kanallarımızdan, yenilenen stüdyolarımıza ve zenginleşen içeriklerimize kadar pek çok önemli adım attık. Şimdi bu dönüşüm ruhunu, organizasyon yapımıza ve insan kıymetimize de yansıtıyoruz. Bizi hedeflerimize daha hızlı ve emin adımlarla taşıyacak şekilde kurguladığımız yeni yapılanmamız içindeki Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Grup Başkanlığı satış, pazarlama, müşteri hizmetleri, marka itibarı gibi pek çok kritik alanın tek noktadan, daha entegre biçimde ve uyum içinde yönetilmesini sağlayacak. Bu önemli görevi kabul ederek, aramıza katılan Erem Demircan’ın birikimine ve yöneticilik vasıflarına güveniyorum. Bugüne kadar imza attığı başarıları, Digiturk’te de sürdüreceğinden emin olduğum Sayın Demircan ile birlikte çalışacak olmaktan memnuniyet duyuyorum” dedi.



Uluslararası alanda ülkemizin yetiştirdiği etkin yöneticilerinden biri olarak kabul edilen Erem Demircan, sahip olduğu yetkinlik ve deneyim ile Digiturk’ün dönüşüm sürecine katkı sağlayacak.



Türkiye’nin lider dijital platformu Digiturk, bugüne dek olduğu gibi bundan sonra da müşteri memnuniyeti odaklı tutumundan taviz vermeden, teknolojiden insan kıymetlerine kadar her alandaki güçlü yatırımlarıyla öncü konumunu sürdürecek.



Erem Demircan kimdir?



Küresel telekomünikasyon sektörünün önde gelen yöneticilerinden biri olan Erem Demircan, Boğaziçi Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği Bölümü’nde lisans diplomasını almasını takiben kariyerine 1989 yılında Koç Grubu şirketlerinden Arçelik A.Ş.’de Satış Mühendisi olarak başladı. Sırasıyla Interbücke Almanya’da Satış Mühendisi, Türk Elektrik Endüstrisi’nde İhracat Yöneticisi, Arçelik markasından Sorumlu Pazarlama Müdürü, Arçelik Ürün Yönetimi Grup Müdürlüğü ve 2002-2006 yılları arasında Beko Elektronik A.Ş. Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini yürüttü.



2006 yılında Türk Telekomünikasyon bünyesine geçiş yaparak Pazarlama ve İletişimden Sorumlu Başkan pozisyonuna atanan Erem Demircan; Türk Telekom’un dönüşüm sürecinde görev aldı. Son olarak, 2012 yılından bu yana Oger Telekom Dubai’de Satış, Pazarlama ve İş Geliştirmeden Sorumlu Başkan olarak görev yapan Demircan, bu sorumluluğuna ek olarak, Cell C Güney Afrika firmasının Yönetim Kurulu Üyeliği ve Bilgi Teknolojileri Komitesi Başkanlığı görevlerini de üstlendi.



Erem Demircan 2 Şubat 2017 tarihi itibarıyla, Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Grup Başkanı olarak Digiturk’teki görevine başladı.



Digitürk beIN Media Group'a üst düzey yönetici atandı. İşte o isim ve görevi!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin