Didim'de kasım ayında deniz, kum ve güneş keyfi

Didim'de kasım ayında hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesiyle bu durumu fırsat bilenler soluğu denizde aldı. İstanbullular montla gezerken Didim'de deniz keyfi yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
Didim'de kasım ayında deniz, kum ve güneş keyfi
İHA

Yaz aylarında yerli yabancı turistlerin uğrak noktası olan Didim'de deniz keyfi kasım ayında da devam ediyor.

Büyükşehir İstanbul'da hava bir sıcak bir soğuk seyrederken Didim'de hava sıcaklıklığını fırsat bilenler soluğu denizde aldı.

Didim'de denize girdikten sonra güneşlenenler, hava durumu izin verdikçe denize girdiklerini belirtti.

Didim'de kasım ayında deniz, kum ve güneş keyfi

DİDİM'DE KASIM AYINDA DENİZ, KUM VE GÜNEŞ KEYFİ

Bu yıl ülke genelinde hava şartları mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam ederken tatil yeri olan Aydın'ın Didim ilçesinde güneşli havayı fırsat bilenler sahilleri doldurdu.

Kasım ayında denize girmenin keyfini yaşayan yerli ve yabancı turistler Altınkum sahilinde deniz, kum ve güneş keyfi yaptı.

Didim'deki Yalı Caddesine inen vatandaşlar sahilde oturmayı ve yürüyüş yapmayı tercih ederken bazıları da denize girdi.

Güzel havayı fırsat bilen vatandaşlar güneşli havanın keyfini çıkartırken, "Deniz şu an çok güzel tertemiz ve deniz pırıl pırıl. Burada yaz ve kış aylarında denize girilebiliyor. Kış aylarında da havanın durumu izin verdiği müddetçe denize giriyoruz" ifadelerini kullandı.

Didim'de kasım ayında deniz, kum ve güneş keyfi - Resim : 2

DİDİM HAVA DURUMU

Meteoroloji Genel Müdürlüğü adresinden alınan verilere göre Didim'de 9 Kasım Perşembe günü hava sıcaklığının en düşük 18 derece, en yüksek 25 derece olması bekleniyor. 10 Kasım'da en düşük sıcaklık 16 derece en yüksek sıcaklık 23 derece, 11 Kasım'da ise en düşük sıcaklığın 18 derece en yüksek sıcaklığın 26 derece olması bekleniyor.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin