Didier Drogba'dan dikkat çeken Fenerbahçe itirafı. Yıllar sonra açıkladı

Bir dönem Galatasaray forması giyen Fildişi Sahilli eski futbolcu Didier Drogba, Galatasaray kariyeri hakkında açıklamalarda bulundu. Didier Drogba, Fenerbahçe karşısında attığı golle gerçek Galatasaraylı olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Didier Drogba'dan dikkat çeken Fenerbahçe itirafı. Yıllar sonra açıkladı
Arşiv

Bir dönem Galatasaray'da da oynayan Fildişi Sahilli dünyaca ünlü eski futbolcu Didier Drogba, Fransa'da bir YouTube kanalında Galatasaray kariyeri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Galatasaray kariyerinin kendisi adına olağanüstü geçtiğini söyleyen Drogba, "Bizi takip eden tüm Galatasaray taraftarlarına sesleniyorum 'Cimbombom dostlarım cimbombom!' Olağanüstüydü. Olağanüstü. 1.5 yıl yaşadım orada. Türkiye Süper Lig şampiyonluğu ve Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadım. Fenerbahçe'ye gol attım, bu bir Galatasaray oyuncusu için müthiş bir şey, belki de o gün gerçek anlamda Galatasaraylı oldum insanların gözünde" dedi.

"KADROMUZ ÇOK GÜÇLÜYDÜ"

O dönemde takımda birçok yıldızın olduğuna değinen Drogba, "Gerçekten olağanüstü, müthiş bir deneyimdi. Ömürlük dostlar edindim. Fatih Terim, oyuncular... Süper bir oyuncu grubumuz vardı. Felipe Melo, Wesley Sneijder, Burak Yılmaz, Selçuk İnan, Fernando Muslera... Kendisi hala Galatasaray kalesini koruyor. Gerçek bir aileydi!" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin