Didem Arslan Yılmaz gözyaşlarını tutamadı

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme stüdyosunda duygusal anlar yaşandı. Didem Arslan Yılmaz, 11 yıl önce kaybettiği babası Kasım Arslan'ın mezarının son halini görünce...

Google Haberlere Abone ol
Didem Arslan Yılmaz gözyaşlarını tutamadı

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme stüdyosunda duygusal anlar yaşandı. 2 Ocak 2019 tarihinde Kütahya Gediz’de bıçaklanarak öldürülen Süleyman Yıldırım cinayetinin konuşulduğu programda kızı Çiğdem Gürbüz stüdyo konuğuydu.

DİDEM ARSLAN YILMAZ CANLI YAYINDA GÖZYAŞLARINI TUTAMADI!

Gürbüz, bir buçuk yıl önce kaybettiği babasına olan özlemini anlatırken, Didem Arslan Yılmaz’a bir mesaj geldi. Mesajın sahibi 11 yıl önce kaybettiği babası Kasım Arslan’ın kabrinde görev yapan görevliydi. Baba Arslan’ın mezarının son halini paylaşan görevlinin mesajı ardından Didem Arslan Yılmaz stüdyoda gözyaşlarına boğuldu. Çiğdem Gürbüz’e, “Ben de babamı 2009 yılında kaybettim. 11 sene geçmiş. Onu çok özlüyorum. Sen de babanı özlüyor musun?” diye sordu.

Didem Arslan Yılmaz gözyaşlarını tutamadı

Konuşmasına devam eden sunucu, “Babam benimle otururdu konuşurdu, ben onu çok özlüyorum...” ifadelerini kullandıktan sonra duygusal anlar yaşayan sunucu gözyaşlarına hakim olamadı.

Videoyu buradan izleyebilirsiniz.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin