Didem Arslan Yılmaz dakika dakika paylaştı! 'Haydi başka kapıya'

Deneyimli televizyoncu Didem Arslan Yılmaz, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı ve Habertürk TV'deki dünkü programda konukların konuşma sürelerini yayınladı.

Google Haberlere Abone ol
Didem Arslan Yılmaz dakika dakika paylaştı! 'Haydi başka kapıya'

Habertürk TV’de ekrana gelen 'Türkiye’nin Nabzı' programında Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu, sözünün sürekli kesildiğini ifade ederek programı terk etti.

Didem Arslan Yılmaz da duruma tepki gösterdi ve “Buradaki hekimler de değerli hekim inanılmaz mücadele veriyorlar. Katılmıyorsanız da katılmayın." dedi.

Yaşananların ardından eleştiri oklarının hedefi olan Arslan, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu ve konuklarının konuşma sürelerini açıkladı.

Didem Arslan Yılmaz, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye’nin Nabzı’nda dün konuşma süreleri aynen şöyle: 45 dk. Prof. Dr. Mehmet Çilingiroğlu 20 dk. Prof. Dr. Mustafa Necmi İlhan 18 dk. Prof. Dr. İlyas Dökmetaş 12 dk. Prof. Dr. Derya Uludüz... En fazla kimin konuştuğu ortada. Trollere ise hiç eyvallahım yok. Hadi başka kapıya."

 

Didem Arslan Yılmaz, kişisel soyal medya hesabından yaptığı açıklamanın ardından, Habertürk TV canlı yayınında da şu ifadeleri kullandı:

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin