DHA’dan Haber Global’a üst düzey transfer! Hangi deneyimli isim kadroya katıldı?

24 Eylül 2018 tarihinde yayın hayatına başlayan Azerbaycan sermayeli Haber Global'de üst düzey bir transfer gerçekleşti. DHA'nın deneyimli ismi, Haber Global kadrosuna katıldı.

Google Haberlere Abone ol
DHA’dan Haber Global’a üst düzey transfer! Hangi deneyimli isim kadroya katıldı?

Demirören Haber Ajansı (DHA) Ankara Temsilcisi Tuba Atav, kurumla yollarını ayırdı. Atav, Haber Global kadrosuna katıldı.

2018’de yayın hayatına başlamadan ekran karartan TR Haber’den DHA’ya geçen Atav’ın yeni adresi Haber Globaloldu.

Deneyimli gazeteci Haber Global’de de Ankara Temsilciliği görevini yürütecek.

DHA’dan Haber Global’a üst düzey transfer! Hangi deneyimli isim kadroya katıldı?

TUBA ATAV KİMDİR?

Tuba Atav mesleğe 1991 yılında Anadolu Ajansı'nda muhabir olarak başladı. 1996 yılında Ufuk Güldemir yönetimindeki Star TV'de savunma ve diplomasi alanında gazetecilik yaptı. 2000 yılında Kanal 6'da Ankara temsilciliği görevinde bulundu. 2001 yılında atv'de muhabir olarak göreve başlayan Atav 2005'te kanalın Ankara temsilciliği görevine getirildi. 2008'de Show TV'ye transfer olan Atav 2010 yılında Haber Genel Yayın Yönetmenliğe atandı. Ardından Skytürk 360'a geçerek hem kanalın Genel Yayın Yönetmenliğini yaptı, hem de Ana Haber Bülteni'ni sundu.  Uzun yıllar Show TV Haftasonu Haberleri'ni ve Skytürk 360'ta Doğruya Doğru programını sunan Atav 2013 yılının Ağustos ayında kanalla yollarını ayırdı.Aktüel Dergisi ve Takvim Gazetesinde yazarlık da yapan Atav, Kasım 2018'de DHA'ya transfer olmuştu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin