DHA muhabirine 'Kentin Habercisi' ödülü!

TMMOB Mimarlar Odası Bursa Şubesi, DHA muhabiri Namık Göz’e 'Kentin Habercisi' ödülü verdi.

Google Haberlere Abone ol
DHA muhabirine 'Kentin Habercisi' ödülü!

Mimarlar Odası Bursa Şubesi üyelerinin buluştuğu geleneksel gece, '80’li yıllar' konseptiyle Altın Ceylan’da gerçekleştirildi. Geceye CHP Bursa Milletvekilleri; Lale Karabıyık, Orhan Sarıbal, Erkan Aydın’ın yanı sıra, Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Fırat Emiroğlu, Bursa Barosu Başkanı Ekrem Demiröz, Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Nilüfer Akıncıtürk, geçmiş dönem oda başkanları, akademik oda başkanları ve üyeler katıldı. Gecede Mimarlar Odası Bursa Şubesi tarafından verilen 'Kentin Hukukçusu Ödülü'nü Bursa Barosu Çevre Komisyonu üyesi Avukat Eralp Atabek, 'Kentin Habercisi Ödülü'nü ise Doğan Haber Ajansı’ndan Namık Göz aldı. 



Mimarlar Odası Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Can Şimşek, oda olarak kent mücadelesi konusunda etkin bir mücadele verdiklerini vurguladı. Çok sayıda kent suçunu önlemek için çalıştıklarını ifade eden Can Şimşek, bunlara örnek olarak 0.50 emsal artışı kararına karşılık olarak açtıkları davayı gösterdi. Şimşek, "Mimarlar Odası Bursa Şubesi olarak, birçok kurum ve kuruluşa karşı kent mücadelesi veriyoruz. Bu mücadelede şüphesiz üyelerimizden destek ve güç alıyoruz. Böyle bir mücadele de bizleri yalnız bırakmadığınız ve destek verdiğiniz için sizlere oda yönetimi olarak teşekkür ediyorum" diye konuştu. 



Mimarlık mesleğinde 20, 25, 30 ve 40 yıllarını dolduran üyelere plaketlerinin verildiği gece, canlı müzik eşliğinde edilen dansla sona erdi.  (DHA)

 


Etiketler bursa dha ödül
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin