DHA muhabirine hastane ziyareti

TÜMKASDER Genel Başkanı Murat Çalık, kaza geçiren gazeteciye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Google Haberlere Abone ol
DHA muhabirine hastane ziyareti

Tüm Kastamonulular Derneği (TÜMKASDER) Genel Başkanı Murat Çalık, 25 Aralık Çarşamba günü trafik kazası geçiren Tekirdağ Marmara Ereğlisi ilçesinde gazetecilik yapan DHA muhabiri ve Evrim Gazetesi İmtiyaz Sahibi Özan Taşoyar’ı Çorlu’da tedavi altında bulunduğu REYAP Hastanesi’nde ziyaret etti.



Murat Çalık, Özan Taşoyar’ın bölgeleri için çok değerli bir basın mensubu olduğunu belirterek, kendisine geçmiş olsun dileklerini iletti. Taşoyar’ın güçlü kalemi ve basın camiasına verdiği katkıları çok yakından izlediklerini, takdir ettiklerini ifade eden Çalık, "Umarız en kısa zamanda iyileşir ve görevinizin başına dönersiniz. Şahsım ve TÜMKASDER adına bu kazayı ucuz atlatmanızdan dolayı sizlere özellikle geçmiş olsun ve iyi dileklerimi sunmak üzere burada bulunuyorum" diye konuştu. 



Kazayla ilgili bilgiler alan Murat Çalık, Taşoyar’ın oğlunun ve eşinin de bulunduğu ziyarette "TÜMKASDER olarak üzerimize düşen maddi veya manevi ne varsa yapmaya hazırız" açıklamasını yaptı. Taşoyar’ın ailesi de TÜMKASDER Genel Başkanı Murat Çalık’ın bu ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, "İyi dilekleriniz ve geçmiş olsun ziyaretiniz bizleri ziyadesiyle sevindirmiştir. Bu gibi günlerde dostlarımızın yanımızda olduğunu görmek bizlere güç ve moral veriyor" dediler. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin