DHA muhabirine 2 ödül birden!

Doğan Haber Ajansı (DHA) Samsun Bürosu muhabiri İlker Aktaş, Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin bu yıl 3'ncüsü düzenlediği Geleneksel 2014 Yılı Medya Ödülleri Yarışması'nda iki birincilik elde etti.

Google Haberlere Abone ol
DHA muhabirine 2 ödül birden!



Samsun İlkadım İlçesi'nde bulunan Piri Reis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle düzenlenen Geleneksel 2014 Yılı Medya Ödülleri Yarışması ödül töreninin bu yıl 3'üncüsü düzenlendi. Okulun konferans salonunda gerçekleşen törene Samsun Valisi İbrahim Şahin, İlkadım İlçe Kaymakamı Turan Atlamaz, İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, okul idaresi, öğrenciler, gazeteciler ve çok sayıda davetli katıldı. Ödül töreni öncesinde Samsun Valisi İbrahim Şahin tarafından 'Basın Sergisi'nin kurdelesi kesildi. Ardından ödül töreninin yapılacağı salona geçildi.



Ödül töreninde konuşan Vali İbrahim Şahin, öğrencilere gazetecilik ve televizyonculuk hakkındaki deneyimlerini aktardı. Vali Şahin, "Böylesine güzel bir etkinliğin içerisinde yer almaktan büyük mutluluk duyuyorum. Sizler geleceğin gazetecisi, televizyoncusu olacaksınız. Bu yarışmada ödül alan tüm arkadaşlarımı da kutluyorum" dedi. İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin ise, geleneksel hale gelen yarışmada dereceye giren ve giremeyen herkesi kutladığını belirterek, "Öğrencilerimizin en güzel değerlendirmeyi yaptığına yürekten inanıyorum" diye konuştu.



Konuşmaların ardından başlayan ödül töreninde Samsun Valisi İbrahim Şahin, meslekte 40 yılı geride bırakan gazeteci Davut Aktaş'a 'Onur Ödülü' verdi. DHA Samsun Bürosu muhabiri İlker Aktaş, ise haber ajansları dalında 'Bir annenin en zor anı' başlıklı haberiyle 'Yılın Haberi', 'Kucaktaki tabut' fotoğrafı ile de 'Yılın Fotoğrafı' kategorilerinde iki birincilik elde etti. İlker Aktaş'ın ödüllerini İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Çetinkaya verdi. (DHA)

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin