Devre arasının ilk bomba transferi! Fenerbahçe'yi peşinden koşturan isim Galatasaray'a geliyor

Fenerbahçe'nin uzun süre peşinde koştuğu Braga forması giyen Al-Musrati için Galatasaray'ın devreye girdiği iddia edildi. Şampiyonlar Ligi'nde iddialı konuma Galatasaray, elde edilen gelirle devre arasında Al-Musrati'yi kadrosuna katmaya çalışacak.

Google Haberlere Abone ol
Devre arasının ilk bomba transferi! Fenerbahçe'yi peşinden koşturan isim Galatasaray'a geliyor

Şampiyonlar Ligi'nde elde edilen unutulmaz Manchester United zaferiyle grupta iddialı konuma gelen Galatasaray şu ana kadar Devler Ligi'nden elde ettiği gelirle kasasını doldurdu.

Sarı-kırmızılı ekip Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalarak toplam 24 milyon 736 bin Euro kazanç elde etti. Cebe koyulan 4 puanla birlikte geliri 28 milyon 466 bin Euro'ya çıktı. Elde edilen bu gelir Türk Lirası'na çevrildiğinde güncel kurla Aslan'ın kazancı 797 milyon 48 bin liralık gelire ulaştı.

Şampiyonlar Ligi'nde daha ileri aşamaya gidebilmek için yaz transfer döneminden bu yana orta saha transferi için uğraşan Galatasaray kazanılan bu miktarı Braga'da forma giyen Al-Musrati için harcamayı düşünüyor. Fenerbahçe'nin de gündemine gelen Al-Musrati için şimdiden kolları sıvayan ve Braga ile temasa geçen Galatasaray'ın 15 milyon Euro'yu gözden çıkardığı öğrenildi.

Sergio Oliveira'nın da satışından elde edilecek gelirle Al-Musrati'ye yapılacak teklifi yükseltmeyi düşünen Galatasaray, Al-Musrati için tüm şartları zorlayacak. Braga formasıyla şu ana kadar 11 maça çıkan Al-Musrati 3 gol ve 1 asist üretti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin