Devlet hastanesinde büyük skandal: Sünnet için hastaneye götürülen çocuğun ameliyatla bademciklerini aldılar!

Ailesinin sünnet ettirmek için devlet hastanesine götürülen 2.5 yaşındaki B.Y.'nin ameliyatla bademcikleri alındı. Üroloji odasında bekleyen aile işlem uzayınca görevliye gitti, skandal orada patladı. Aile doktorlardan şikayetçi oldu.

Google Haberlere Abone ol
Devlet hastanesinde büyük skandal: Sünnet için hastaneye götürülen çocuğun ameliyatla bademciklerini aldılar!

Diyarbakır'ın Ergani ilçesinde ailesinin sünnet ettirmek için Devlet Hastanesi’ne getirdiği 2.5 yaşındaki B.Y.’nin ameliyatla bademcikleri alındı. Aile şikayetçi olurken, İl Sağlık Müdürlüğü de idari soruşturma başlattı. 

Ergani ilçesinde anne S.Y., geçen hafta oğlu B.Y.’yi sünnet ettirmek için Devlet Hastanesi’ne getirdi. B.Y., işlemlerin ardından ameliyat için götürüldü. Kulak Burun Boğaz Servisi’ne götürülen B.Y.’nin burada bademcikleri alındı.

Üroloji odasında bekleyen aile, kısa sürmesi gereken işlem uzayınca görevlilere sorunca gerçeği öğrendi. Sünnet için götürdükleri hastanede çocuklarının bademcik ameliyatı yapılması nedeniyle aile doktorlardan şikayetçi oldu.

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan incelemenin ardından Üroloji ve Kulak Burun Boğaz servislerinde, aralarında doktorların da olduğu 12 personel hakkında idari soruşturma başlatıldı.

Ailenin şikayetiyle savcılık, B.Y. ile ilgili tüm tetkik ve raporları istedi. Kısa sürede dosyayı hazırlayan ailenin avukatı raporları savcılığa sundu.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin