Devlet Bahçeli'den seçim hesabı: 9+8 eşittir 17. Bugün 17 Mayıs ise Kadir Gecesi. Bu tesadüf müdür?

MHP lideri Devlet Bahçeli iftar programında yaptığı konuşmada seçim ve Kadir Gecesi hesabı yaptı. Bahçeli, ''3 bölge var İstanbul'da. Toplam milletvekili sayısı 98. 9+8 eşittir 17. Bugün 17 Mayıs ise Kadir gecesi. Bu tesadüf müdür?'' ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Devlet Bahçeli'den seçim hesabı: 9+8 eşittir 17. Bugün 17 Mayıs ise Kadir Gecesi. Bu tesadüf müdür?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin İstanbul İl Başkanlığı iftar programında konuştu.

Bahçeli, Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında "Seccadeye ayakla basana hoş görüyle bakılmaz. Ayakkabısıyla seccadeyi kirletenlerin zoru görünce, görmedim, üzgünüm, pardon, demeleri bir işe yaramaz" diye konuştu.

Kılıçdaroğlu'nun "300 milyar dolar parayı getireceğim bu ülkeye. Temiz para, uyuşturucu baronlarının parası" ifadelerine de değinen Bahçeli, Kılıçdaroğlu'na seslendi, "Temiz parayı uyuşturucu tacirlerinden alacağını söyleyen birinin ciddiye alınır tarafı yok" dedi.

BU BİR TESADÜF MÜDÜR?

MHP lideri Bahçeli iftar programında yaptığı konuşmada bir de seçim hesabı yaptı. Bahçeli'nin hesabı şöyle; ''3 bölge var İstanbul'da. Toplam milletvekili sayısı 98. 9+8 eşittir 17. Bugün 17 Mayıs ise Kadir gecesi. Bu tesadüf müdür?'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin