Devlet Bahçeli Manisa'da konuşuyor: Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Manisa'daki mitinginde konuştu. Bahçeli konuşmasında "Kılıçdaroğlu meydan okuyor ancak hala adayım diyemiyor. Henüz dış güçlerden bir aday ismi söyleyemiyorlar. Zillet partilerinin peş peşe ABD'nin yolunu aşındırmaları boşuna değildir" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Devlet Bahçeli Manisa'da konuşuyor: Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Manisa'daki mitinginde konuştu.

Bahçeli'nin açıklamaları şöyle: 

"Hedefleri yüksek olanların küçük hesapları olamaz. Başarmaya azmetmiş olanların karşısında hiçbir şer odağı tutunamaz. Bizde milletimizi seven mangal gibi yürek vardır. Dokunsanız devrilecek çıkarcılar güruhu ne millet sevdamızı bilebilir ne de ülkeye adanmış hayatlarımızı anlayabilir. Yıkılmamızı gözleyenler var, dikkat ediniz. Türkiyemiz üzerinde gözü olanlar var, tetikte durunuz. Yedi düvelin üzerine gidiyoruz, biz yürüdükçe siniyorlar. Daha huzurlu bir Türkiye'ye ulaşmak için canımızı dişimize takıyoruz. İstikbalin süper güç Türkiye'sine selamet içinde vasıl olabilmek için 2023 yılı muazzez bir fırsattır.2023 hem Cumhurbaşkanı hem de milletvekilliği genel seçimlerinin yapılacağı sandık ve demokrasi yılıdır. Türkiye'ye tuzak kuranlar 2023'te alt edilecektir. "


''TÜRKİYE'YE TUZAK KURANLAR 2023'TE YENİLECEKTİR. BUNA HAZIR MISINIZ?''

Milletimizin hak ve hukukunu birlikte savunacağız, devletimizin egemenlik haklarını beraber koruyacağız, daha güzel daha güvenli Türkiye'ye ulaşmak için canımızı dişimize takıyoruz.

'ADAYIMIZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DIR'

Cumhurbaşkanı adayı bulabilmek için icazet yarışına girenler gelsinler Manisa'ya baksınlar. Türkiye'de bulamadıklarını yabancı ülkelerde arayanlar, ekmeğini yediği vatanını gittikleri ülkelerde şikayet edenler çok iyi bilsinler ki bizim adayımız belli, kararımız nettir. Cumhurbaşkanı adayımızdır da sayın Recep Tayyip Erdoğan'dır. Hedefimiz de sayın Erdoğan'ın da açık ara farkla Cumhurbaşkanı seçilmesidir. 

2023 seçimleri Türkiye'nin kaderini tayin edecektir. Ya geleceğimiz heba ve heder olacaktır ya da bütün oyunlar bozulacaktır.Artık başka çare, başka seçenek kalmamıştır. Bu ittifakın ne makul hedefinden ne de akla yatkın bir projesinden bahsetmek mümkün değildir. Tek bildikleri aldatmadır, yalandır. Kimi cumhurbaşkanı adayı yapacakları belirsizdir. Medya bu dipsiz ve sonsuz tartışmaya planlı bir oyun çerçevesinde ortam açıyor. Üstelik başarısız, kifayetsiz isimlerle sayın Erdoğan kıyaslanıyor, onunla bir tutuluyor. Kılıçdaroğlu meydan okuyor ancak hala adayım diyemiyor. Henüz dış güçlerden bir aday ismi söyleyemiyorlar. Zillet partilerinin peş peşe ABD'nin yolunu aşındırmaları boşuna değildir. Birisi geliyor, birisi gidiyor. Adeta okyanus ötesinde nöbete gidiyorlar. ABD'ye koşan İP heyetinden birisi 'Biz ABD'de hamburger yemeye gelmedik' diyerek Kılıçdaroğlu'nu boşa düşürüyor. Bizi ilgilendiren nasıl yemlendikleri, nerede düşüp kalktıkları değil hangi gizli pazarlıklara alet olduklarıdır. 

ADETA OKYANUS ÖTESİNDE NÖBETE GİDİYORLAR

Zillet partilerinin peş peşe ABD'nin yolunu aşındırmaları boşuna değildir. Birisi geliyor, birisi gidiyor. Adeta okyanus ötesinde nöbete gidiyorlar. ABD'ye koşan İP heyetinden birisi 'Biz ABD'de hamburger yemeye gelmedik' diyerek Kılıçdaroğlu'nu boşa düşürüyor. Bizi ilgilendiren nasıl yemlendikleri, nerede düşüp kalktıkları değil hangi gizli pazarlıklara alet olduklarıdır.

TERÖR ÖRGÜTLERİNİ AKLIYORLAR, ZULMÜ ALKIŞLIYORLAR

Gayri milli uçurumların dibine yuvarlanıyorlar. Milli iradenin üzerinde sisli bir iradenin hayalini kuruyorlar.Terör örgütlerini aklıyorlar, zulmü alkışlıyorlar. Emperyalizmin hesabına çalışan bir muhalefet anlayışının olması utanç anıtı gibi başımızdadır.Zillet ittifakı, Türkiye'nin ayağına vurulmak istenen küflü prangadır.Türkiye'de iktidarın yolu yabancı başkentlerden geçmez, geçemez. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Bunlardan hayır gelmez. Çünkü zilletin sonu yoktur, sonucu yoktur. Kılıçdaroğlu ne yapsa nafiledir."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin