Deva Partisi'nde şoke eden istifa! Ömer Rıfat Gencal DEVA'dan istifa etti. Kararını böyle duyurdu. Ömer Rıfat Genca kimdir?

Ömer Rıfat Gencal, kurucularından olduğu DEVA Partisi'nden istifa etti.

Google Haberlere Abone ol
Deva Partisi'nde şoke eden istifa! Ömer Rıfat Gencal DEVA'dan istifa etti. Kararını böyle duyurdu. Ömer Rıfat Genca kimdir?

DEVA Partisi'nin kurucularından olan partinin GMYK üyesi Ömer Rıfat Gencal, partiden istifa etti.

İstifasını sosyal medyada şöyle duyurdu:

Değerli kamuoyuna duyurumdur. Kurucusu ve GMYK üyesi olduğum @devapartisi
’nden bugün itibarı ile istifa ediyorum. Saygılarımla…

ÖMER RIFAT GENCAL KİMDİR?

969 yılında İstanbul’da doğdu.

Liseyi Kenan Evren Lisesinde, lisans derecesini İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliğinde tamamladı. Ardından Boğaziçi Üniversitesinde Ekonomi Master derslerini tamamladı, tez aşamasında kaldı.

1990 yılında profesyonel çalışma hayatına Dışbank A.Ş.’de uzman yardımcısı olarak başladı ve yerli yabancı olmak üzere çeşitli özel bankalarda ve finans kuruluşlarında otuz yıl çeşitli kademelerde yöneticilik yaptı. Hazine, Varlık Yönetimi, Sorunlu Kredi Çözümlemesi ve Kurumsal Finansman konularında uzmanlığı olan Ömer R. GENCAL 2019 yılında beş yıl çalıştığı Fibabanka’nın Hazineden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevinden ayrılarak finansal danışmanlık yapmaya başladı. Profesyonel yönetici koçluğu da yapan Ömer R. Gencal İngilizce bilmektedir.

Evli ve bir kız babasıdır. En büyük hobisi fotoğraf çekmektir. Kendisi bir Ironman olan Ömer R. Gencal’ın spor günlük hayatının bir parçasıdır ve triatlon sporu yapmaktadır.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin