DEVA Partili Mustafa Yeneroğlu'ndan Altılı Masa'nın son toplantısı hakkında çarpıcı bilgiler. Meral Akşener hakkında çarpıcı iddia. Toplantıdan sonra 6 lider yemek yedi. İlk defa duyacağınız bilgiler

DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, tv100 canlı yayınında Meral Akşener'in kriz çıkardığı son toplantı hakkında konuştu. Yeneroğlu, Akşener'in son dönemde komisyonların çalışmalarını yavaşlattığını söyledi. Toplantıda yaşananlar hakkında Yeneroğlu her şeyin müzakere edildiğini ve sonrasında da 6 liderin beraber yemek yediğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
DEVA Partili Mustafa Yeneroğlu'ndan Altılı Masa'nın son toplantısı hakkında çarpıcı bilgiler. Meral Akşener hakkında çarpıcı iddia. Toplantıdan sonra 6 lider yemek yedi. İlk defa duyacağınız bilgiler

Millet İttifakı’nda İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Altılı Masa'yı terk etti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Altılı Masa ve Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan açıklamalarının ardından siyasi gündem hareketlendi.

Altılı Masa'nın da ortak çalışmanın da adabı olduğunu belirten DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, Oğuz Haksever'in tv100'de sunduğu Şimdi Konuşalım'da, “Sayın Meral Akşener, gazeteciler üzerinden demeç vermek yerine altılı masada konuşacak bir liderdi. Şahsi hırslar, kuyruklu yalanlar, İstiklal harbi benzetmeleri liderler tarafından değil Sayın Akşener tarafından yapıldı. Sayın Akşener’in masaya dönmesi elbette hepimizi sevindirir. Özellikle altını çizerek belirteyim. Ama masanın da ortak çalışmanın da bir adabı var. Her şeyden önce hakikate sadakat zorunluluğu var. Bu kırılan dökülen hassas porselen tamir edilebilir elbette” ifadelerini kullandı.

DEVA Partili Mustafa Yeneroğlu, sözlerinin devamında şu ifadelere yer verdi:

“Hayatında hiçbir kez birisine hakaret etmemiş insanlar ‘Nezaketsizlik yapmış, dayatmada bulunmuş’ hem de bir hanımefendiye, böyle bir şeyi kim kabul edebilir?”

“Bir genel başkan bir konuda farklı bir görüş beyan ediyorsa o zaman karar alınamaz, bu masanın olmazsa olmazı. Bu toplantının devamı olarak pazartesi hesaba katılıyor. Metinlerle ilgili de biz bu tartışmaları çok yaşadık, bir siyasi parti ‘Bu projeye karşıyım’ dedi”

“İMZA ATTIKTAN SONRA YEMEK YENDİ”

Toplantı çok uzun sürüyor, biz iki saat sürmesinin bekliyorduk. Saat 20.00 civarı yemeğe geçilmişti. Zaten iki madde var, geçiş süreci yol haritasını konuşamıyorlar. Tamamen Cumhurbaşkanlığı için saatlerce tartışıyorlar, müzakere ediyorlar ve ondan sonra da yemeğe geçiyorlar. Herkes birbirine doğal bir biçimde saygı sevgi ifade ederek toplantıdan ayrılıyor.”

“İYİ Partili arkadaşlar ne söylerlerse söylesinler. Milletvekilli pazarlığıymış, şuymuş, buymuş, o kadar korkunç ithamlar ki bunlar yani çok utanç verici. Böyle bir şeyi nasıl söylersiniz? Bu kadar ciddiyetsiz mi bu işler?”

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin