Dev medya grubunda atama! Türkiye operasyonlarının başına hangi deneyimli yönetici geçti?

Turner Broadcasting System Türkiye'de üst düzey atama gerçekleşti.

Google Haberlere Abone ol
Dev medya grubunda atama! Türkiye operasyonlarının başına hangi deneyimli yönetici geçti?

Bünyesinde  CNN, TBS, TNT, Cartoon Network, Adult Swim, Boomerang, TruTV, Turner Classic Movies gibi birçok kanalı bulunduran Turner Broadcasting System Türkiye, Julya BerközGenel Müdür olarak atadı. 



Berköz reklam satış ekibi dahil olmak üzere, Turner'ın Türkiye'deki tüm ticari faaliyetlerini ve operasyonlarını Turner'ın yeni MENAT bölge yapılanmasına paralel olarak yönetecek.



Daha önce Show TV ve Kanal D'de Dış Kaynaklar Müdürlüğü ve Saran Medya'da Eğlence Grup Başkanı olarak çalışan Julya Berköz, yeni pozisyonuna sektördeki 20 yılı aşkın deneyimini getiriyor.



Dev medya grubunda atama! Türkiye operasyonlarının başına hangi deneyimli yönetici geçti?Julya Berköz, Turner Broadcasting Systems MENAT- Ortadoğu, Kuzey Afrika, Türkiye, Yunanistan ve Kıbrıs Genel Müdürü olan Tarek Mounir'e doğrudan bağlı olarak çalışacak. Turner kanallarının ücretli tv platformlarında yer almasının yanında, ücretsiz yayın yapan Cartoon Network kanalının Reklam Satış, İçerik, Lisans ve diğer yardımcı gelirlerine odaklanacak.



Turner Broadcasting Kıdemli Başkan Yardımcısı ve CNN International CCO'su Rani R. Raad bu atamayla ilgili olarak, "Julya'nın içerik ve dağıtımla ilgili tecrübesi Türkiye'deki marka portföyümüzü yönetmek için onu ideal tercih yapıyor. Türkiye çok hızlı gelişme kaydeden ve kilit öneme sahip büyüyen bir pazar ve Julya bu büyümeyi şirket faaliyetlerimize yönlendirmekte katkı sağlayacak. Gerek satın alma, kanal paketleri ve bunların platformlara dağıtımı gibi ticari faaliyetlerdeki kariyeri gerekse pazardaki deneyimi, operasyonlarımızı bir üst seviyeye taşırken bizim için eşi bulunmaz bir değer oluşturacak" yorumunda bulundu.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin