Dev AVM, haberler için hassasiyet istedi

Vialand, basında çıkan haberler hakkında bir açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Dev AVM, haberler için hassasiyet istedi

Vialand AVM, basındaki "Vialand AVM'ye patlayıcı atıldı" şeklindeki haberlerin yanlış ifadelerle yer aldığını, Vialand yakınlarında torpil patlatıldığını duyurdu.



Vialand'den yapılan açıklamada, dün bazı internet sitelerinde "Vialand AVM'ye patlayıcı atıldı" başlıklı haberlerin yanlış ifadelerle yer aldığı belirtildi. Önceki akşam saat 21.30 sıralarında Vialand yakınında torpil patlatıldığı kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:



"Çocukların bayramlarda sık sık patlattıkları ve oyun olarak gördükleri torpilden çıkan ses nedeniyle Vialand güvenlik ekibi her ihtimali gözeterek emniyet güçlerini bilgilendirmiştir. Emniyet güçlerinin müdahalesi ile yaşları 13 ila 15 arasında değişen 3 çocuğun eğlence amaçlı torpil patlattıkları ortaya çıkmıştır.



'Vialand’de patlama' başlıklı haberlerin yanlış anlamalara sebebiyet vermemesi ve olayın oluş biçiminin doğru şekilde aktarılması amacıyla konuyu kamuoyuna ve basın mensuplarına duyuruyor, gerekli hassasiyetin gösterilmesini rica ediyoruz. Türkiye'nin hassas bir dönemden geçtiği şu günlerde, Vialand de üzerine düşen tüm sorumlulukları yerine getirme gayreti içindedir." (AA)


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin