Destan 1. Bölümü ile ekranlara geldi: Destan 1. Bölüm izle ATV

ATV ekranlarının yeni dizisi Destan, dün akşam ilk bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Tanıtımları ile ilgi uyandıran Destan dizisi, ilk bölümüyle izleyiciler tarafından oldukça beğenildi. Başrollerinde Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar gibi isimlerin yer aldığı Destan dizisinin yönetmen koltuğunda Emir Khalilzadeh yer alırken, dizinin senaryosunu ise Nehir Erdem ve Ayşe Ferda Eryılmaz kaleme alıyor. Peki, Destan ilk bölümde ne oldu? İşte Destan 1. Bölüm izleme linki!

Google Haberlere Abone ol
Destan 1. Bölümü ile ekranlara geldi: Destan 1. Bölüm izle ATV

Merakla beklenen Destan dizisinin 1. Bölümü yayınlandı. Her hafta Salı günü izleyicisiyle buluşan Destan’ın 1. Bölümünde; 8. Yüzyılda Orta Asya’da vahşi bir hayat vardır. Türk boyları ise birbirine düşmüştür. Gök Hanlığı ve Dağ Hanlığı arasında büyük bir düşmanlık vardır. Peki, Destan 1. Bölümde ne oldu? Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Destan 1. Bölüm linkini haberimize ekledik. İşte ATV Destan 1. Bölüm izleme linki!
 
DESTAN 1. BÖLÜMDE NE OLUYOR?

Destan 1. Bölümü ile ekranlara geldi: Destan 1. Bölüm izle ATV

Sezonun merakla beklenen yeni dizisi “Destan”, ATV ekranındaki ilk bölümüyle büyük ilgi gördü. “Destan”ın heyecanla takip edilen birinci bölümünde, pusuya düşen Alpagu Han, yaşadığı ihanetin hesabını Batuga'nın annesi Tılsım'dan sordu.

Destan 1. Bölümü ile ekranlara geldi: Destan 1. Bölüm izle ATV - Resim : 2

Düştüğü pusuda birçok askerini kaybeden Alpagu Han, düşman askerlerinden birinin üzerinden çıkan pusula ile ihanete uğradığını anladı. Büyük bir hışımla sarayın yolunu tutan Alpagu Han, derhal Tılsım Hatun'un bulunmasını istedi.

Destan 1. Bölümü ile ekranlara geldi: Destan 1. Bölüm izle ATV - Resim : 3

Tuzağa düştüğünü fark eden Tılsım Hatun ise oğlu Batuga'yı da alarak saraydan kaçmıştı. Han babasının yanına sığınarak canını ve oğlunu kurtarmak isteyen Tılsım Hatun, son anda Alpagu Han ve askerleri tarafından yakalandı. Alpagu Han, Tılsım Hatun'dan ihanetin hesabını sorarken, Tılsım Hatun masum olduğunu söyledi ve "Alpagu... Beni oğlumdan ayırma" dedi.

Destan 1. Bölümü ile ekranlara geldi: Destan 1. Bölüm izle ATV - Resim : 4

Batuga'nın "Baba… Anama kıyma. Onu önce bir dinlesen?" sözlerine rağmen Alpagu Han ikna olmadı ve "Vatana ihanetin cezası nedir bilirsin Tılsım... Senin yurdun Dağ'da da benim yurdum Gök'te de aynıdır" dedi.

Destan 1. Bölümü ile ekranlara geldi: Destan 1. Bölüm izle ATV - Resim : 5

Alpagu Han, ihanetin kanıtını çıkarıp Çin ordusuna gönderilen mesajı okuyunca Tılsım Hatun tüm şansının tükendiğini anladı. Alpagu Han, "Ormanlar bozkırlar yüce dağlar kül renkli ufuklar şahit olsun ki yüreklere korku salan ben, düşmanımın kızına yüreğimi verdim.

Destan 1. Bölümü ile ekranlara geldi: Destan 1. Bölüm izle ATV - Resim : 6

Şimdi de geri aldım" dedi ve Tılsım Hatun'un cezasını bizzat kesti. Annesi gözleri önünde öldürülen Batuga ise tam anlamıyla perişan oldu.

Destan 1. Bölüm FULL İZLE

DESTAN OYUNCULARI

Destan 1. Bölümü ile ekranlara geldi: Destan 1. Bölüm izle ATV - Resim : 7

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ'a ait; yönetmenliğini Emir Khalilzadeh'in yaptığı, senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem'in kaleme aldığı “Destan”ın başrollerini Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar üstleniyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin