Derya Alabora'nın başrol oynadığı 'Naciye' 11 Mart’ta vizyonda!

!f İstanbul’un dikkat çeken filmi Naciye, seyirciyi daha fazla bekletmeden vizyona giriyor.

Google Haberlere Abone ol
Derya Alabora'nın başrol oynadığı 'Naciye'  11 Mart’ta vizyonda!

İlk kez Ekim ayında ABD’de Screamfest’te ardından İtalya da Ravenna Nightmare’de gösterilen “Naciye” !f İstanbul’da gördüğü ilgiyi sıcağı sıcağına gösterime taşıyor.



Başrollerinde Derya Alabora, Esin Harvey, Görkem Mertsöz oynadığı Naciye filminin yönetmen ve senarist koltuğunda Lütfü Emre Çiçek oturuyor.



Festivalin sevilen, biletleri tükenen ve hatta özel gösterimi yapılan filmlerinden biri olan Naciye 11 Mart’ta vizyona giriyor. Lütfü Emre Çiçek’in ilk uzun metrajı olan film dramatik / psikolojik gerilim tarzıyla dikkat çekiyor. Yapım, filmin iki dişli karakteri Naciye ve Bengi’nin arasındaki gerilimli kovalamacayla tırmanışa geçiyor. Derya Alabora ve Esin Harvey’in rol aldığı film deneysel B movie havasıyla da göz dolduruyor!



FİLMİN HİKAYESİ



Her kadının kendine ait bir odaya ihtiyacı olması gibi Naciye’nin de kendine ait bir yere ihtiyacı var. Adadaki ev onun “güvenli” sığınağı, her şeyden öte onun kendi yeri. O evi ve içindekileri kanının son damlasına kadar koruyacak. Bengi ise hamile. Hem kendisiyle, hem doğmamış çocuğuyla, hem de Bengi için her şeyin en doğrusuna, tüm iyi niyetiyle karar veren kocasıyla ilişkileri karışık. Kocasının, ondan habersiz kiraladığı adadaki eve hafta sonu için kalmaya gidiyorlar. Bengi tüm bu plan program konusunda da, genel olarak hayatı konusunda pek hevesli değil, daha ziyade tedirgin. Naciye’de Derya Alabora ve Esin Harvey hayatta kalmaya çalışırken karşı karşıya gelen kadınları oynuyor. Gerilim giderek tırmanırken, gizli hikâyeler de bir bir gün yüzüne çıkıyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin