Derin Tarih'e bir 'Atatürk' tepkisi daha!

Mustafa Armağan'a bir yaptırım da Nezih Kırtasiye'den geldi.

Google Haberlere Abone ol
Derin Tarih'e bir 'Atatürk' tepkisi daha!

Mustafa Kemal Atatürk'e TV kanallarından ve dergi sayfalarından hakaret eden Mustafa Armağan'a Migros'tan sonra bir yaptırım da Nezih Kırtasiye'den geldi.



Nezih Kırtasiye, TrBoykot isimli hesabın, geçmişte FETÖ’yü de övdüğü ortaya çıkan Mustafa Armağan’ın yönetiminde yayınlanan ‘Derin Tarih’ dergisiyle ilgili çağrısına olumlu cevap verdi. “Derin Tarih isimli dergi müsveddesini raflarınızdan indirmenizi rica ve talep ediyoruz” şeklinde sosyal medyadan atılan mesaja cevap veren Nezih Kırtasiye, “İlgili dergi bugün itibariyle raflarımızdan kaldırılmaktadır. Geri bildiriminiz ve hassasiyetiniz için teşekkür ederiz” dedi.



FETÖ’YÜ ÖVMÜŞTÜ



Daha önce FETÖ’yü öven kitaplarda da imzası bulunan Mustafa Armağan, TVNet’te yayınlanan ‘Derin Tarih’ isimli programda, Süleyman Yeşilyurt ve Yavuz Bahadıroğlu isimli sözde tarihçilerle Mustafa Kemal Atatürk’ün, manevi kızı Afet İnan ile ilişkisi olduğu yönünde imalarda bulunmuş ve infial yaratmıştı.



Derin Tarih'e bir 'Atatürk' tepkisi daha!



DİĞER KİTAPÇILAR NE YAPACAK?



Nezih Kırtasiye’nin ardından diğer kitap satış noktalarına da çağrıda bulunan yurttaşlara karşı, kurumların nasıl cevap vereceği merakla bekleniyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin