Derin Mermerci'nin kendi adını taşıyan site yayına başladı

Medyacı Cem Aydın'la evli ve iki çocuk annesi Mermerci, uzun süredir bu proje üzerinde çalışıyordu.

Google Haberlere Abone ol
Derin Mermerci'nin kendi adını taşıyan site yayına başladı

www.derinmermerci.com, 1 Mart itibariyle yayına başladı. Sitede, başta moda ve stil olmak üzere, Derin Mermerci’nin dünyasından renkler, stiller, yorumlar yer alacak. Mermerci, bu platformda, ilham aldığı dostlarının deneyimlerini de paylaşacak.



Sitenin en “özel” bölümü, “Derin’in Seçtikleri” kategorisi. Burada stilden parfüme, mücevherden seyahat alternatiflerine, Derin Mermerci’nin en özel tercihleri yer alacak.



“Moda & Stil”, “Mücevher & Saat”, “Seyahat ve Keyif”, “Güzellik & Bakım”, çocuklar için ya da anne babalar için “Mini DM”, gündelik yaşamdan ve geniş anlamıyla kültürden-sanattan beslenen “Daha Fazlası” gibi www.derinmermerci.com’da birçok kategori var. Bu bölümlerde, güncel haberlerin yanı sıra, özel röportajlar, uygulama önerileri ve özel dosyalar yer alacak.



www.derinmermerci.com platformu, sadece dijital ortamda değil, gerçekleştireceği özel içerikli etkinlik ve söyleşilerle de takipçileriyle buluşacak.



DM’nin bu kapsamdaki ilk etkinliği 3 Mart Cuma günü Beymen Zorlu Center’da düzenlenecek. Beymen’in 2017 İlkbahar/Yaz koleksiyonlarından DM kadın profillerini yansıtacak seçkileri bir hafta boyunca sergilenecek.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin