Dergi dünyasına yeni soluk! Fashion System'in ilk sayısı raflarda

September Content Management Company tarafından İHKİB adına hazırlanan Fashion System’ın ilk sayısı çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Dergi dünyasına yeni soluk! Fashion System'in ilk sayısı raflarda

Üç ayda bir yayınlanacak olan fikir dergisi Fashion System'in ilk sayısı yayınlandı. Ayrıca platform bünyesinde yılda iki kere, Türkiye hazır giyim endüstrisini tanıtım amacıyla içeriği İngilizce oluşturulacak bir dergi de hazırlanacak. Günlük haber ve verileri fashionsystem.com'da bugün okurla buluştu.



Dergide Ne Var?



Fashion System yedi ana bölümden oluşuyor.



Dergi, dünyadan ve Türkiye’den ilham veren yenilikler sloganıyla “İlk Bakış” başlığıyla açılıyor. Ardından alışılageldik düzeni bozmaya başlayan ve geleceği şekillendirecek trend raporlarının sunulduğu “Makro Trend” bölümüyle devam ediyor. Fashion System’ın ilk sayısında “Yeni Nesil PR”, “Uzakdoğu” ve “Gen Z” gibi başlıklarla yeni düzeni tartışılıyor.



Fashion System; her sayısında bir soru ya da temayı masaya yatıracak. İlk sayının özel dosya konusu ise şu sorunun cevabını veriyor: “Türkiye moda ekosisteminin gücü nereden geliyor?” Türkiye’nin önde gelen hazır giyim firmalarının analizleri ve yönetim kurulu başkanlarının görüşleri ise bu dosyanın içeriğini zenginleştiriyor.



Derginin bir başka bölümü olan “Görüş Alanı” ise Türk modasının farklı disiplinlerinden CEO, tasarımcı ve fotoğrafçıları bir araya getirerek sektörün içinden hikayelerin, markaların vizyon ve gelecek planlarının anlatıldığı bir bölüm.



Derginin “Dijital Dönüşüm” başlıklı beşinci bölümü ise Endüstri 4.0, pazarlama, inovasyon ve ekonomi gibi bilimleri masaya yatırıyor. 



“Made in Turkey” başlıklı altıncı bölüm ise Türkiye hazır giyim endüstrisinin dünya çapında öncü olduğu kaliteli üretimi, moda dünyasının güncel diliyle sunuyor. Başarılarını tüm dünyanın takip ettiği artizan markalarımız ve hazır giyim markalarımız farklı konseptlerle bir arada.  



Derginin son bölümünde ise “Tasarım Şehirleri” arasında bir yolculuğa çıkıyoruz.



Fashion System’in ikinci sayısı ise Big Data temasıyla çıkacak.


Etiketler dergi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin