Deren Talu'nun eski sevgilisi Baran Tınaz'dan darp iddiasına yanıt: Zan altında kaldım

Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu ile kısa bir süre önce ayrılık kararı alan Baran Tınaz, Derin Talu'nun şiddet olayının kendisiyle karıştırılması hakkında açıklamalarda bulundu. Baran Tınaz, konuya ilişkin söylemleri ile gündeme geldi.

Google Haberlere Abone ol
Deren Talu'nun eski sevgilisi Baran Tınaz'dan darp iddiasına yanıt: Zan altında kaldım

Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu ile kısa bir süre önce ayrılık kararı alan Baran Tınaz, Derin Talu'nun şiddet olayının kendisiyle karıştırılması hakkında açıklamalarda bulundu. Baran Tınaz, konuya ilişkin söylemleri ile gündeme geldi. Tınaz, "Bu olaylar bizim aileye ters. Asla böyle bir durum yok. Deren ile 3 senelik ilişkimiz vardı. Biz ortaklaşa sonlandırma kararı aldık. Asla ve asla darp olayı yok tabii ki. Darp olayı ile ilgili ise tanıklar varmış sanırım, öyle söyleniyor ama varsa da açıklasınlar çünkü ben zan altında kaldım" şeklinde konuştu.

Deren Talu'nun eski sevgilisi Baran Tınaz'dan darp iddiasına yanıt: Zan altında kaldım

Önceki gün Bebek'te objektiflere yansıyan Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu'nun işletmeci eski aşkı Baran Tınaz, muhabirler ile sohbet etti. Derin Talu'nun darp olayının kendisiyle karıştırılmasıyla ilgili konuşan Baran Tınaz, şunları söyledi:

Deren Talu'nun eski sevgilisi Baran Tınaz'dan darp iddiasına yanıt: Zan altında kaldım - Resim : 2

"Kesinlikle darp olayı yok. Benimle bir alakası yok. Olayın detayını tam olarak bilmiyorum. Konuşmam da doğru olmaz. Deren Talu ve Baran Tınaz ilişkisi de darp sebebiyle bitti" yönündeki söylentileri hatırlatan muhabirlere, "Bu olaylar bizim aileye ters. Asla böyle bir durum yok. Deren ile 3 senelik ilişkimiz vardı. Biz ortaklaşa sonlandırma kararı aldık. Asla ve asla darp olayı yok tabii ki. Darp olayı ile ilgili ise tanıklar varmış sanırım, öyle söyleniyor ama varsa da açıklasınlar çünkü ben zan altında kaldım. Benimle bir ilgisi yoktur"

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin